SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Prof. Dr. Karabulut Dekan Olarak Atandı

0
Güncellendi - 2018-01-04 20:52:17
Prof. Dr. Karabulut Dekan Olarak Atandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kardeşi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine dekan olarak atandı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'un ataması ile ilgili üniversitenin internet sitesinde yer alan açıklamada; "Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Akkuş ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanlarının katılımıyla Etlik Milli İrade Binamızda devir teslim töreni gerçekleştirdi. Sağlık Bilimleri Fakültemizde vekaleten Dekanlık yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Akkuş görevini Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a devretti." denildi.

12 Temmuz 2016 tarihinde yapılan İnönü Üniversitesi rektörlük seçimlerinde aday olan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut 181 oyla ikinci sırada yer almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'ne 359 oyla ilk sırada yer alan Prof. Dr. Ahmet Kızılay atanmıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • seda (5 yıl önce)
    malatyamıza hayırlı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Bakalım Öznur hanım daha hangi kurumlara Dekanlar , Müdürler atayacak başka bir vekilin bir tere Müdür atamasına izin vermiyor maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (6 yıl önce)
    Çoook seviyesiz çoook tabansız yorumlar yapılıyor...Malatya halkına yakışmıyor bu yorumlar...Yorum demek kişilere küfür etmek sövmek aşağılamak iftira atmak değildir...Biri sizin karınıza kızınıza bacınıza bunları söylese eminim cevap verecek selayetiniz bile yoktur...kaç kişi bu bayanı tanıyor kaç kişi biliyor da böyle atıp tutuyor...Gazete okuyucu kitlesi değilsiniz siz sadece resimlere bakıyosunuz meğer. Çünkü gazete okuyan insan böyle şeyler yazmaz...YAZIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Yakışır.????? yani müthiş bir karar.her üniversite ya nasip olmaz böyle tam donanımlı bir akademisyen.yani inönü Üniversitesi nasıl kaçırır elinden böyle deha bir bir bilim insanını.Malatyanın kaderi işte .
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Allah selamet versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (6 yıl önce)
    kayısı projesi diye ortaya çıktı. Baktı ki rektörlük vermiyorlar. En azından bir koltugum olsun diye bir yere geldi. Eee arabasının arkasına yazsın. Ablan sağolsun diye :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Vekil kardeşi olmak suç mu? Cumhurbaşkanın damadı bakan oluyor kimse ses etmiyor. Siz böyle yaptıkça Malatyalı hiç bir eğitimli daha Malatya dönmez sizde boş beleş adamlarla şehri yönetirsiniz. Sen beğenmediği Malatyalı Prof.lar elin memleketinde rektör dekan oluyor sen de AKP uğruna çakma prof.ve Doçlara dekanlık veriyorsun. Ne zaman uyanacaksın Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    neoldu bu kadar kızgınlık niye... kim yapıyorsa bu yanlış ...cumurbaşkanıda yapsa sende bende yapsak yanlıs metin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavaş, sakin :) Bayanı tanımam ama en azından koltuk olsun diye çabaladığını görmek için biraz haber arşivi karıştırmak yeterli. Eğitimli insan Malatya da kalmayacak doğru çünkü binlerce insan sebepsiz yere işinden emeğinden edilirken ses çıkarmadınız. Bu bayanı savunmak için bu kadar agresiflikte ilginç olmuş :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Habermi bu çok ta lazımdı ::))
    0
    0
    Yanıtla