SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Projelere 11 Milyonluk Destek

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan açıklamada, Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı kapsamında 283 proje teklifinin alındığı, 45 asil ve 22 yedek olmak üzere toplam 67 proje başarılı bulunduğu belirtildi.

Asil listede yer alan başarılı projelerin illere göre dağılımında Bingöl 8, Elazığ 14, Malatya 20, Tunceli 3 biçiminde olduğu, başarılı projelere tahsis edilecek toplam tutarın ise 10.954.104,24 TL olacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak FKA'nın yaptığı açıklamada, "TRB1 Düzey 2 Bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 15.10.2010 tarihinde ilan edilen Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen projelerin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Ön İnceleme, Ajans dışından Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi üyeleri tarafından yürütülen Teknik ve Mali Değerlendirme aşamalarından oluşan süreç sonunda teklif edilen projeler Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısında onaylanarak destek almaya hak kazandı" denildi.

"Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı sürecinde 283 proje teklifi alınmış, 45'i asil ve 22'si yedek olmak üzere toplam 67 proje başarılı bulunmuştur. Asil listede yer alan başarılı projelerin illere göre dağılımı Bingöl 8, Elazığ 14, Malatya 20, Tunceli 3 biçiminde olup, başarılı projelere tahsis edilecek toplam tutar 10 milyon 954 bin 104 TL'dir" denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

"Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu başarılı olamayan projelerin sahiplerine yazılı olarak bilgi verilecektir. Destek almaya hak kazanan Başvuru Sahipleri ile yapılacak sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin duyuru ve bildirimler daha sonra yapılacaktır. Programa ilişkin ayrıntılı bilgiler (asil/yedek liste) Ajans İnternet sitesi www.fka.org.tr 'de yayınlanmıştır. 2010 Yılı Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı kapsamında sağlanacak desteklerin Bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmasını dileriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız