SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Recep Solmaz Babasını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-09-05 04:04:22
Recep Solmaz Babasını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Efsane Malatyaspor’da ve Hatayspor’da uzun yıllar kaleci olarak oynayan Malatyalı futbolcu Recep Solmaz’ın babası Lütfü Solmaz’ın vefat ettiği öğrenildi.

Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü yönetimi, güncel durumda kulüpte kaleci antrenörü olarak görev yapan Recep Solmaz’ın babası Lütfü Solmaz’ın vefatı sonrasında yayınladığı mesajda Lütfü Solmaz’ın kaybından dolayı duyulan üzüntüyü dile getirdi.

Malatya İdmanyurdu Yönetim Kurulu imzası ile yayınlanan mesajda, “Efsane Malatyaspor kalecisi, Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü antrenörümüz Recep Solmaz hocamızın kıymetli babası Lütfü Solmaz amcamız Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz”  denildi.

Gazeteci Orhan Apaydın'ın eşi Nuran Apaydın'ın da amcası olan Lütfü Solmaz’ın cenazesinin, bugün Malatya Şehir Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: Recep Solmaz ve babası Lütfü Solmaz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • tamer mor (3 yıl önce)
    rabim rahmetiyle muamele etsin.
    0
    0
    Yanıtla