SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Saçtığı Zehir Malatya'ya da Sıçramış"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kernek Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk Büstü’ne saldıran 2 çocuğun ifadelerinde Fesli Kadir Mısırlıoğlu’ndan etkilenip, büste saldırdıklarını söylemelerinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Kadir Mısırlıoğlu’nun saçtığı zehir Malatya’ya da sıçramış” değerlendirmesi yaptı.

Ağbaba, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda;  “Geçtiğimiz hafta Malatya’da bir lisede Atatürk büstünü kırıp çöpe atan 2 çocuğun ifadesi sarsıcı nitelikte. 17 ve 15 yaşındaki çocuklar “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Atatürk düşmanı Fesli Deli Kadir’in videolarını sürekli izlediklerini ve etkilendiklerini söylüyorlar. AKP’lilerin akıl hocası, panellerinin aranan konuşmacısı, sofralarının ağır konuğu Kadir Mısırlıoğlu’nun saçtığı zehir Malatya’ya da sıçramış. Sorumlular, oturduğu koltuğu Cumhuriyete borçlu olup Cumhuriyet değerleriyle kavga eden ve kutuplaştırıcı politika üretenlerdir. Gücünü Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığından alanlardan, deli saçması fikirlerle beyin yıkayanlardan çocuklarımızı koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Bu tip işlerin altında hep provokasyon çıkıyor. Ve Veli Ağbaba hemen balıklama atlıyor. Genelde abd ve yardakçılarının Türkiye Cumhuriyetini zor durumda bırakma ve halkı kine nefrete yöneltme hareketleri bunlar. Uğur Mumcuyu, Çetin Emeci, Abdi İpekçiyi ve Hamid Fendoğlunu da bu amaçla öldürdüler. Bulanık suda balık avlama gayretleri. Fesli Deli Kadir dedikleri bu memleketin en çaplı araştırmacılarından, hukukçularından ve hatta alimlerinden biri. Sağcı ve İslamcı kesimin en başta gelen kanaat önderlerinden biri. Ben kalkıp senin cenahtan birine deli desem kıyameti koparırsın ey Ağbaba. Bir siyasetçi olarak bu kışkırtmacılığı bırak. Fesli kadir'in sözlerinden ilham aldıkaları da bir yalan ve provokasyon. Allahtan araştırmacılar sizin sözünüze inanmaz. Konu derince araştırılsın bak altından kimler çıkacak?
    %78
    %22
    Yanıtla