SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadio Diallo 1. Lig Takımına Gitti

0
Güncellendi - 2018-08-20 19:23:38
Sadio Diallo 1. Lig Takımına Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Hatayspor, Yeni Malatyaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Abdoulaye Sadio Diallo’yu kadrosuna kattı.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Hatayspor, Yeni Malatyaspor forması giyen Gineli orta saha Sadio Diallo ile bir yıllığına anlaşma sağladı.

Abdoulaye Sadio Diallo, kendisini 1 seneliğine Hataysporlu yapan imzayı Hatayspor Sportif Direktörü Gökhan Zan eşliğinde attı.

Geçtiğimiz sezon Malatyaspor'da top koşturan başarılı oyuncu, Süper Lig kariyeri öncesinde Fransa Ligue 1'de Bastia, Rennes ve F.C Lorient gibi takımların formalarını giymişti.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Gökhan (5 yıl önce)
    Aleksic, guilherme, donald, mina, boutaib, seth bu oyuncular hepsi formda olurlarsa iyi oyuncular koşan basan oyuncular bu sene daha iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum.Yeni malatyaspor'un her şeye rağmen 2'de 2 yapması başarıdır bu yönetime rağmen özellikle kadroya geç katılan oyunculara rağmen ilk iki hafta umut verici gibi ama yine diyorum eksiklerimiz var.Gelelim diallo,Barazite vs vs elde kalan diğer topçulara malum bunları getiren menajerler ve menajer bu işi para için yapıyor takım kazanmış,kaybetmiş bir önemi yok !! Diallo'ya hatayspor'da başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetime rağmen mi?!!! Bu takım bu yönetim ile 5 yılda 3 şampiyonluk yaşadı.çıktığı sene süper ligde 10.luk aldı.ahmet Çalık ya da Mehmet Ali aydınlar olsa süper lig şampiyonu mu olacaktık bu arada bu isimler yönetime talip oldu da adil başkan mı vermedi takımı.acımasız ve haksız yorumları bir kenara Bırakın yönetime başarılar diliyor koşulsuz destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek (5 yıl önce)
    Aynen 3 senedir asisti yok top kesme dışında oyuna katkısı olmamış Guilherme 10 kat daha iyi aytaçta olsaydı iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Bu diallo'yu yok beşiktaş yok galatasaray istiyor diye basın bol bol yalan haber yaptı. Sonuçta malatyaspor yöneticileri bunu oyuncu diye millete yutturmaya çalıştılar. Kalitesiz adamlara o kadar para verdiler. Barazite, farnolle, dia gibi çook kaliteli adamlarda gitsin bari tff 1. Lige kurtulalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    Baştan bunu yapacaklardı Azubike yi gondermeyeceklerdi millet Azubike transferine sevinir olmuş yok iyi paraya vermişte kulüp rahatlamis kimse Dielloya verdigimiz ücreti söylemiyor takımın beyniydi Azubike yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etme guillehrme azuya on basar azubuike ne bi gol atmış ne bi asist. Topu al ekseni etrafında çevir ya sadıka ya minaya yada ertaça ver oyunu buydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Guilherme yi inşallah alırız kiraladık ama satın alma opsiyonumuz var. Acaba ne kadar ? Hiçbir şeyi açıklamıyorlar , bundan rahatsız olan yok mu benden başka?
    0
    0
    Yanıtla