SON DAKİKA
SON DEPREMLER

35 Ekiple Şafakta Uyuşturucu Operasyonu

0
Güncellendi - 2017-10-21 23:00:53
35 Ekiple Şafakta Uyuşturucu Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uyuşturucuyu il dışından getiren ve bunu sokakta satan torbacılar ile uyuşturucuyu İstanbul’da temin edenlere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, sabah saatlerinde eş zamanlı olarak Malatya ve İstanbul’da 26 ayrı adrese 155 personelden oluşan 35 ekip ile operasyon düzenledi.

Operasyonun İstanbul ayağında uyuşturucuyu temin edenlere, Malatya ayağında ise uyuşturucuyu Malatya getirenler ile uyuşturucuyu sokakta satan torbacılara yönelik gerçekleştirildi.

Operasyonu polisler drone ile de  takip etti.

Özel hareket polislerinin de destek verdiği operasyonda narkotik köpekleri de kullanıldı. Haklarında yakalama kararı çıkartılan 21 şüpheliye ve bu şüphelilerin kaldığı 26 adrese mahkeme kararıyla gerçekleştirilen operasyonda yarım kilo esrar maddesi, uyuşturucu hap ile birlikte, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 3 adet av tüfeği ele geçirildi.

Operasyon sonucunda haklarında yakalama kararı bulunan Malatya’da 15 şüpheli, İstanbul’da ise 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Evlerinde bulunamayan 3 şüpheli ise polis ekiplerince aranıyor.

Operasyonun kapsamında 2 aylık çalışmada şimdiye kadar 37 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, şüphelilerden 11 kilo toz esrar maddesi, 61 gram kubar esrar maddesi,  bin 1491 adet ectasy hap ele geçirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    allahım sizleri esirgesin
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    malatya emniyet müdürlüğü ve narkotik suclarla mucadele şube müdürlüğüne emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • kikrdort (6 yıl önce)
    Narkotige bu operasyon icin calisan tum kolluk guclerine tesekkurler Malatyada saticilara ve torbacilara goz actirmadiginiz icin tesekkurler insallah bunun gibi operadyonlarin devami gelirde Malatya halki olarak bizimde icimiz rahat eder sizlerin sayesinde
    0
    0
    Yanıtla
  • 1929 Doğanyolgücü (6 yıl önce)
    Buradan Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekiplerine ve Özel Harekât Polislerimize tüm kalbimle şükranlarımı arz eder, tüm Emniyet Müdürlüğümüzün personellerini tebrik ederim. Türk Polisinin üstün başarılarının devamını Cenabı Allah'tan dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    ellerinize sağlık pompalı tüfeklerin satışınada engel olunabilirmi acaba çok büyük tehlike o silahlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent özdemir (6 yıl önce)
    Emeğinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla