SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Fenerbahçe

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:42:46
Şampiyon Fenerbahçe
A- A+ PAYLAŞ

 Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor’la golsüz berabere kalarak, şampiyonluğunu ilan etti. 

Sarı-lacivertliler Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan karşılaşmayı golsüz berabere tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun şampiyonu oldu. Fenerbahçe, sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Şampiyon Fenerbahçe, 31. hafta itibari ile Spor Toto Süper Lig’de 68 puana ulaştı. İkincilik mücadelesi veren Beşiktaş, Sivasspor deplasmanından 3-0 mağlubiyetle ayrılarak, 31. haftayı 55 puanla kapattı. Sarı-kırmızılılar, Elazığspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak, 56 puanla ikinci sıraya yerleşti. 

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu garantilemesinin ardından, ligin kalan haftalarında UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yolunda Beşiktaş ile Galatasaray arasında büyük bir ikincilik mücadelesi yaşanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız