SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sandıkta Tarih Yazacaklar"

0
Güncellendi - 2019-03-07 01:57:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Akçadağlı hemşehrilerimiz sandıkta tarih yazacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya mitingi sonrası Büyükşehir Belediyesinde seçim çalışmaları ile ilgili başkan adayları ile de tek tek görüştü. AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, ilçedeki seçim çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdiğini belirterek, “Akçadağ ilçemizde gönül belediyeciliği yaparak, kapı kapı gezerek, vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağımızı ve 31 Mart akşamı Akçadağlı hemşehrilerimizin sandıkta Allah'ın izniyle yeniden tarih yazacağını ifade ettik" dedi.

Kırteke, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise tüm Akçadağlı hemşehrilerimize selamlarını ilettiğini belirterek, "Sayın Başkanımız bizlere 'kapı kapı gezerek projelerinizi anlatın. Gönül belediyeciliği yapın, insanlarımızın kalbini kazanın ve her yere eşit şekilde hizmet etmek adına Cumhur ittifakının önemli olduğunu vurgulayın. Akçadağ ilçemizden başarı bekliyorum' dedi. Bizlerde Akçadağ olarak seçimlerde en iyi şekilde başarıyla kazanacağımızı söyledik" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız