SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehit Ailelerimizin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2020-08-03 20:56:25
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesi Kaymakamı Gökhan Dolaş, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Arguvan ilçesine bağlı Eymir Mahallesinde şehit Astsubay Birol Akın'ın babası Hasan Akın, yine Eymir Mahallesinde Şehit Ali Askar Yüce’nin babası Muharrem Yüce, Akören Mahallesinde şehit Polis Memuru Hüseyin Kayabaş babası İhsan Kayabaş ailelerine bayram ziyaretinde bulunan Kaymakam Gökhan Dolaş, şehit ailelerinden bir istekleri olup olmadığını da sordu.

Kaymakam Gökhan Dolaş, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “ Şehit ve gazi aileleri bizim başımızın tacıdır. Şehitlerimize buradan tekrar Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçluyuz ve her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Üstümüze düşen ne varsa yapmak boynumuzun borcudur. Kapımız her zaman sizlere açıktır” dedi.

Ziyaretlere, İlçe Kaymakamı Gökhan Dolaş’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Şengül Uşen ve İlçe Kaymakam Yazı işler Müdürü Ali Ekber Alman da katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız