SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Kulübümüz.. Allah Utandırmasın"

0
Güncellendi - 2019-06-10 17:55:47
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Kaytaz, sosyal medya hesabından Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabında Evkur Yeni Malatyaspor'un logosunu paylaşan Kaytaz, fotoğrafın yanına, "Yeni kulübümüz Yeni Malatyasor, Allah utandırmasın" notunu düştü.

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Murat Şahin (Antrenör)

Çağdaş Atan (Antrenör)

Murat Kaytaz (Analiz)

Levent Açıl (Kaleci Antrenörü)

Giovanni Melchiorre (Kondisyoner)

Gürsoy Yalçın (Maç izleme)

SERGEN YALÇIN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

4 Kasım 2008 tarihinde yapılan anlaşma ile Sergen Yalçın, Beşiktaş U-15 takımının antrenörü oldu.

Sergen Yalçın'ın eskiden beraber oynadığı Gökhan Keskin altyapı sorumluluğuna getirilirken, kendisi de 2009-2010 sezonunda Beşiktaş A2 takımının başına getirildi.

Sergen Yalçın, 2010-2011 sezonu öncesi Sarıyer Spor Kulübü sportif direktörlüğüne getirildi.

2013-2014 sezonunda 11. hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi alarak lige iyi bir başlangıç yapamayan Gaziantepspor, Bülent Uygun'la yollarının ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı getirdi.

2014-2015 sezonunda Sivasspor'un başına geçen Yalçın, bir sonraki sezon yeniden Gaziantepspor ile anlaştı.

2016-2017 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sergen Yalçın, 2017-2018 sezonunda önce Eskişehirspor ardından da Konyaspor'da teknik direktörlük görevine bulundu.

Sergen Yalçın, 2018-2019 sezonunun 13.haftasında Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör olarak göreve başladı.

Yalçın göreve geldiğinde Aytemiz Alanyaspor, 12 hafta sonunda topladığı 15 puanla 13'üncü sırada yer alıyordu. Sergen Yalçın, ilk maçında evinde Kayserispor'u 5-0'la geçerek, kendi adına sezona iyi başladı. Bu durum Aytemiz Alanyaspor'un da çıkışa geçeceğinin adeta habercisi oldu.

12 haftada 15 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın ile birlikte 22 haftada 29 puan kazandı ve sezonu 44 puanla 9'uncu sırada tamamladı.

UEFA-Pro Lisans sahibi olan Sergen Yalçın, genel olarak 4-2-3-1 sistemini tercih ediyor. Yalçın, zaman zaman 4-1-4-1 sistemini de tercih ediyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kamil kardeşim benzer nickler var ondan karıştırıyorsun.Birde halk eğitimde okuma-yazma-anlama kursları açılıyor.oraya gitmende fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Burada Kernekli Ali adlı yorumcuyu dikkate almayın,bunun bir önce söyledikleri ile bir sonra söyledikleri birbirini tutmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    bu nasıl bir yönetim yaaaaa.. insanı kabız ediyorlar yaa. herkes hocalarıyla imza attı. biz neyi bekliyoz.. sergen malatyamıza hayırlı olsun diyen sensin adil gevrekkkk.. eeeee neyi bekliyorsunuz.. hayret bişe yaaaa.. yok böle bişeee valla yokkk.. bide sezonu erken açacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yapsınlar anlaşılmış daha ne olsun Hayırlı olsun demek varken bu tuhaf,sabırsız ve anlamsızca tavır da ne oluyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu sergeni beğendiyse sonumuz hiç hayra alamet değil.inşallah bu sezon küme düşmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Ali'den geçen yıl olduğu gibi metiyeler. Bir Trabzon seyircisi birde Malatya hasut . Takım ma destek yerine düştük, gitti , yarıda bıraktı , kim varki , Allahım garip vallahi . Yav ins iyi olur , iyi yere geliriz, takıma destek verelim deyin hep sopa hep tokat. Valla biktiriyorsunuz . Camia olarak böyle bir çok insanı görmek uzuyor bizleri . Taraftar olun iyi gün dostu herkes iyi gün dostu ...
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay aydın (4 yıl önce)
    malatyaspor a hayırlı olsun adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    SERGEN HOCA FUTBOLUNA DÜNYA HAYRANDI ŞIMDIDE HOCALIGINI KONUŞTUR HERKEŞI HAYRAN BIRAK SANA GÜVENIMIZ SONSUZ DENIZ KUMUNDA BETON OLMAZ MALATYA SERGENLE COK IYI BIRLIK OLUR BIR KAC OYUNCU DA ALDIMI AVURPANIN TOZUNU ALIRIZ KARŞIMIZDA KIMSE DURAMAZ BOL SANS BASARILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Bu işin lamı cimi yok.Takımın rengi sarı siyahtır.O kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sarı Kırmızı Malatya (4 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Klasik Fenerli tavrı. Sarı kırmızıyı beğenmeyenler gidin feneri tutun Malatya’yla uğraşmayın. Burası sarı kırmızı. Gs ile alakası da yok. Biz değişmeyiz rengimizi. Gs değişsin. Malatya SARI ve KIRMIZIDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Taraftar olarak sabırlı , iyi kötü demeden destek vermek lazım . İnsan sevdiğini yarı yolda bırakmaz . Köstek olmaya gerek yok . Bu saatten sonra taraftar çekmeli stadı doldurmanın yolu aranmalı . Halk olarak bu şehrin prestiji olan bu takima ma destek verin. Adımızı tüm Avrupa duyacak böyle bir takım varmış diye ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam hher maç staddayıs ama inan rezalet. Lavabolar ayrı rezalet mescit ayrı rezalet insanlar keyifle maç seyretmeye gidyor kombine almış nerde olmayacak adam varsa doldurmuşlar kombineli maçı bırakıp giden biliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mkz haklısın . Gönül kırılır kimseyi kirmayim diye düşünmeden profesyonel olmak lazım. Aileler ile gelinmesi için ortamın düzeltilmesi ve küfür eden edepsizlik yapanların orda işi olmamalı . Düzenli temizlik , teknik personel stadın eksiklerini her maçtan önce gidermeli. Bazı maçlarda bakıyoruz stad yarışı dolu diyor 5 bin taraftar burdadabir garip iş var . Stada sosyal yaşamı arttıran işler yapmalılar . Koltuk numarası ve yerine oturma işini halletmeleri lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Kral en iyisini bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    SERGEN 10 TANE EROL EDER KAFANIZI YORMAYIN! YENİ SEZONDA BASKILI YIRTICI FUTBOL OYNAYAN GOLÜ KOKLAYAN VE GOLLÜ MAÇLAR BİZLERİ BEKLİYOR. HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİLİ (4 yıl önce)
    Bu takımın renkleri sarı siyahtır, sarı kırmızı değil. Fakat sürekli aynı yanlış yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)BATTALGAZİLİ isimli kullanıcı yorumuna
    Olması gerekende Sarı siyah üç büyüklerin rengini alan bütün takımlara sesleniyorum renkmi kalmadı örneğin ben kendim sarı kırmızı diye bagirmam ve üzerime hiç bir şey almam bir Galatasaray lida sarı lacivertli almaz bir besiktaslida diğer iki kulübün rengini almaz bu durum gayet doğaldır o zaman en güzeli üç büyüklerin renkleri dışında bir renk tespit etmektir oda ilk rengimiz sarı siyahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’nın Delisi (4 yıl önce)BATTALGAZİLİ isimli kullanıcı yorumuna
    Bu takımın renkleri sarı kırmızı siyahtır o da şimdilik. İnşallah gün gelip efsane Malatyaspor olduğunda bu takım o zaman asıl renklerimize kavuşacağız. Malatya sarı kırmızıdır. Büyük takım ezikliği Malatyalıya yakışmaz. Sarı kırmızı bizim isteyen başka kulüp varsa renklerini değiştirebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)BATTALGAZİLİ isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazil i kardeşim bilerek mi bu yorumu yapiyosun yoksa bilgi sahibi deilmisin . Tr deki bütün takımlar mevzuat ve yönetmelik gereği üç renk zorunlu kılınmıştır Malatyamizin da üç rengi vardır sarı kırmızı siyahtır bu mukabil GS takımının da üç rengi vardır fenerinde bjk nin de hiç mi dikkatini çekmiyor maçları izlerken bu kadar bilgi fukarisi olmayalım az bı araştır ona göre yorum yap ki millet de seni bişey şansın maçlarda deplasman ve ev sahibi olarak bu üç renkleri kullanabilir yani Sezin başlamadan önce forma reklamı yapılır iç saha dış saha diye..
    0
    0
    Yanıtla