SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sessiz Adımlar'dan İki Derece

0
Güncellendi - 2017-11-21 03:43:56
Sessiz Adımlar'dan İki Derece
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda bir Türkiye ikincisi, bir de Türkiye üçüncüsü çıkarttı.

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası, Antalya’da gerçekleştirildi. 17-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya, birinci ve ikinci bölge şampiyonalarından derece elde eden 85 sporcu katıldı.

  Şampiyonaya, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nden katılan down sendromlu sporculardan İbrahim Tokgöz Türkiye ikincisi, Mehmet Karadayı ise Türkiye üçüncüsü oldu.

“DAHA GÜZEL VE BAŞARILI GÜNLER SPORCULARIMIZLA OLSUN”

  Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Antrenörü Ali Karaca, Tokgöz ve Karadayı’yı elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ederek, emeği geçen idareci ve antrenörlere teşekkür etti.

  Karaca, sporculardan daha büyük başarılar beklediklerini ifade ederek, “Sporcularımız şampiyonada iyi bir performans ortaya koydu. Bir Türkiye ikinciliği, birde Türkiye üçüncülüğü elde ettik. Bundan sonraki şampiyonalarda sporcularımızın daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. İdarecilerimize ve antrenörlerimize şükranlarımı sunarken, sporcularımıza ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum. Daha güzel ve başarılı günlerin sporcularımızla olmasını diliyorum” diye konuştu.

“BİZLER SİZLERİN DESTEĞİ VE DUASI İLE AYAKTAYIZ”

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise “İlk gün ki aşk ile çıktığımız bu yolda özel sporcularımıza verdiğimiz sözlerin arkasında dimdik durduk durmaya devam etmekteyiz şükürler olsun ki onlarla aynı yerde yemek yedik aynı otellerde konakladık ne soframızda tuzumuz nede ekmeğimiz fazlaydı sizlerin içinden geldik ve özel sporcuların sesi olmaya yemin ettik çünkü bizler ilk gün şunu söyledik biz onlara hizmet etmeye hizmetkar olmaya geldik ve bizler burada olduğumuz sürece bu böylede devam edecek her şey özel yavrularımız için” ifadelerini kullandı.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ’NE KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET

  Şampiyonada ayrıca İnönü Üniversitesi öğrencilerinden oluşan heyete, özel sporculara verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, birinci ve ikinci bölge atletizm şampiyonası başta olmak üzere Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasına katılım gösteren kulüplerin konaklama ve müsabakalarında emek gösteren Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerinden oluşan organizasyon kurulu ve teknik kuruluna plaket taktim etti.

  Aydın, İnönü Üniversitesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki organizasyonlarda da hep bir arada olacaklarını kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Õcal (6 yıl önce)
    Haber yapacaksaniz madem ayni şampiyonada Malatya nefes spor kulubune ait sporcu 1. olmustur bunu basari olarak haber yapin.Surekli ayni kisinin reklamıni yaparcasina birinciler dururken ikinci veya ücünculeri haberini yapmakta malatya haberin basari galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke yaptığımız haberi okuyup öyle yorum yapsaydınız sayın okur. Nefes spor kulübünün başarısını yazdıktan sonra bu haberi yazdık oysa... haberi okumadan yorum yapmanız sizin ön yargınız
    0
    0
    Yanıtla