SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahını Almaya Çalıştığı Polisi Vurdu

Silahını Almaya Çalıştığı Polisi Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da aile arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru silahla bacağında vuruldu.

Olay, 14.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde Horata sokak içerisinde yaşayan bir ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası karakola gidererek birbirinden karşılık şikayetçi olan taraflar arasında daha sonra tekrar çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler kavgaya müdahale ederken, ekiplere mukavemet gösteren bir şahıs polis memurunun beylik tabancasını almaya çalıştı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan kurşun polis memurunun sağ bacağına isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, yaralı polis memuru ekip otosuyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Üç kişinin de darp sonucu yaralandığı olayda 1 kişi gözaltına alınırken, hastane de geniş güvenlik önlemi alındı.

Olayda yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunun öğrenildiği olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasbi (9 ay önce)
    Bu tipler amerikada olsa, beyninden kurşunu yer... Bir de Türkiyede özgürlük yok deniyor... İstediğin zaman valinin, belediye başkanının, emniyet müdürünün jandarma komutanının makamına çıkabiliyorsun, sesini yükseltebiliyorsun... sonra da bu ülkede özgürlük yok diyorsun... Demek özgürlük polisin tabancasını belinden çalıp, polisi şehit etmeye teşebbüs etmekmiş... Buna mutlaka polisi şehit etmeye çalışan teröriste verilen ceza verilmeli... Şimdi ifadesinde kesin depremzedeyim, aklım başımdan gitmişti, verin ayağınızın dibini öpeyim diye sıyırmaya çalışacak kurnaz...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (9 ay önce)Hasbi isimli kullanıcı yorumuna
    Özgürlük anlayışına hayret ettim.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Esnaf (9 ay önce)
    Bazıların karnı doydu ülkede kaos kavga çıkartma peşindeler. Sonsuz kudret Sahibi edenin yanına koymaz . Buğday tanesi kadar iyilik ve kötülükler kim ne yapmışsa onu görecek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (9 ay önce)
    Deprem zamanı bu konular hakkında çok yorum yapıldı. Hırsızlar ve trafik kaosu otoriteyi azalttı. Bir daha eski asayiş ortamını ve kolluk kuvvetlerinin saygınlığını kazanması zor. Ters şerit cezası 4bin TL. Normal malatya trafiğine alışmış bir insan ters şerit yeri kontrol etmeden devam ederse kaza tehlikesi. Halen gündüz gözü ile Fuzuli caddesinden ters şeritten aşağı inmeye çalışanlar var. Ortalık muayeneden geçemeyecek kadar modifiyeli araç dolu. Çarşı pazara zorunlu haller dışında çıkamaya çalışan bizler bunları görürken, görevi kanunsuzluklara müdahale etmek olan sayın yetkililer ve kolluk güçleri sizden rica ediyoruz. Şu şehirde kural tanımaz insanların suç teşkil eden davranışları artık cezasız kalmasın. İyi insanlar yanlışlara sesini çıkarmaktan çekiniyor.
    %94
    %6
    Yanıtla