SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Silahla Yaralandı, Hastaneden Kaçtı, Kendisini Vuranla Yakalandı

Silahla Yaralandı, Hastaneden Kaçtı, Kendisini Vuranla Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Gece silahla yaralandıktan sonra tedavi için gittiği hastaneden kaçan şahıs, bir süre sonra kendisini yaralayan şüpheli ile birlikte bir kafede yakalandı.

Olay, önceki gece 21.55 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki bir kız öğrenci yurdu civarında meydana geldi. Bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine giden polis ekipleri, K.Ş. adlı şahsın sol bacağından yaralandığını ve kendi imkanları ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiğini belirlediler. Polis ekipleri, olayla ilgili araştırmayı sürdürürken, kendisini vuranla ilgili polise bilgi vermeyen yaralı şahıs, ilk müdahalenin ardından hastaneden kaçtı.

Bir süre sonra, Sümerpark'taki bir kafede yaralı bir şahsın bulunduğu ihbarı üzerine giden polis ekipleri, yaralı K.Ş. ile bu şahsı yaraladığı öne sürülen Mehmet A. adlı şahsı yakaladı. İlk olaydan 1 saat sonra bulunan yaralı hastaneye gönderilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 hafta önce)
    Tabiki öncelik konteynerde kalanların olsun ancak yinede iyice araştırılsın çünki evlerinde ikamet edip konteynerlerini bırakmayanlar çoğunlukta,gerçekten deprem mağduriyeti devam edip konteynerden başka alternatifi olmayanlar öncelikli olsun.
    0
    0
    Yanıtla