SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıdan Sonra Polis Peşlerine Düşünce..

0
Güncellendi - 2020-05-07 02:57:36
Silahlı Saldırıdan Sonra Polis Peşlerine Düşünce..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da muhtarlık ofisine yönelik silahlı saldırı olayı sonrası 'polisin dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü ve yanındaki 2 kişi, polisle bir süre yaşanan kovalamacanın ardından otomobili dağlık kesimde terkederek kaçtı. Bir başka silahlı saldırı olayında ise 1 kişi yaralandı.

EVE SİLAHLI SALDIRI..

Olay, Pazartesi akşam saat 20.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Semti'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Orduzu 1. Ara sokakta bölgeye otomobil ile gelen kişi ya da kişilerce muhtarlık ofisine silahlı saldırı düzenlendi. İkametin isabet aldığı olayda, olayın şüphelileri otomobil ile kaçmaya çalışırken, araç sürücüsünün dur ihtarına uymaması üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı.

Yaklaşık 15 dakika süren kovalamacanın ardından şüpheli şahıslar aracı Beydağı Mahallesi eski İmar Konutlarının arkasındaki Akdağ sokak üzerinde terk ederek dağlık alana doğru kaçtı.

Terk edilen aracın kiralık olduğunu belirleyen ekipler şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, bir süre sonra olay yerine gelen 2 kişi aracı kullananların kendileri olduğunu ve olayla ilgili bağlantılarının bulunmadığını ileri sürdü.

Araçta detaylı inceleme yapan ekipler aracı otoparka çerken şüpheli şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

POMPALI TÜFEKLE VURDU..

Bu olayın ardından, saat 22.00 sıralarında da Yeşiltepe Semti Yeşilkaynak Mahallesi Sıhhat Sokak’ta yaşanan silahlı saldırı olayında ise pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda Ö.Y. yaralanırken, olayın şüphelisi S.T. polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • ahmet (3 yıl önce)
    sayın cumhur başkanımız elinize saglık af getirdiniz olaylar durdu sakin hayat oy zamanı geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    Cezaevleri doluydu.Afla beraber dışarı çıktılar.Kin nefretini atamamışlar.Vatandaş olarak görevimizi yapıyormuyuz.Etrafımızdan olup bitene sadece seyirci kalıyoruz.Hangi birimiz 155 hattını arayarak ihbarda bulunduk.Bu iş sadece polis Askerle olmaz.önce bizde bildiğimiz olayları ihbar etmeliyiz.Birde vatandaş uğraşmayayım diye gidip şikayetçi oluyor bir kaç gün sonra şikayetinden vazgeçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Şeytanların zircire vurulduğu şu mübarek Ramazan günlerinde yaşananlara hayret ediyorum. Sözde Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Bırak silahla ateşi, yaralamayı, kimse kimseyi yüksek sesle konuşarak bile rahatsız etmezdi. Nerede o eski Ramazanlar, nerede o eski sevgi ve saygı, nerede o hürmet, nerede o yardımlaşma, Bırak Ramazan ayını, Cuma akşamı diye bildiğimiz Perşembe gününü Cuma,ya bağlayan gecelerde ne pavyonlar açılırdı, ne ne alkollü içecek satışları yapılmazdı. Cadde ve sokaklarda oruç tutanların nefisleri çekmesin diye tutmayanlar o kadar ki kendilerini hiç açığa çıkarmaz, yiyecek ve içeceklerini aleni olarak kullanmaz, yiyeceklerinin kokuları oruçlu kimseleri rahatsız eder düşüncesiyle, kızartma, kavurma, ızgara vb. yiyecekleri yapmazlardı. VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    yaşanan bu olayların %90 ı uyuşturucu kayanaklı ne yazık ki....Toplumu kanser eden bir alan: kovid _19 dan daha tehlikeli...Tedavisi yüzyıllardır bulunamıyor.....?
    0
    0
    Yanıtla
  • R. A (3 yıl önce)
    Emniyet ne yapsın ceza evindekiler virüs nedeniyle cezaevinde çıktılar bayramdan sonra cafeler açıldıktan sonra olaylar daha da çok olur ne yazık ki cezaevlerinde yatan gençler çıktıktan sonra hiç aklarını başına almamışlar daha çok şaşırmış tekrar cezaevine girmek için çabalıyor lar milletin başına bela olmaktan başka bişey yaptıkları yok allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Malatya'da ki uyuşturucu ticaretini durdurduğunuz vakit bilin ki huzur kenti olacaktır . Aksi takdirde bu olayların devam etmesi kaçınılmaz . Kız erkek ayırt etmeksizin arama yapılması lazım. Kızlar aranmadığı için daha rahat taşıyıcı yada torbacı oluyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaadir abim ; çok doğru söylemiş Malatya gençliğinin yarısı meth denilen illete düşmüş...bu da suç olaylarını arttırıyor..kızlar da cabası
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (3 yıl önce)
    Doğan beye sonuna kadar katılıyorum..Küresel ekonomik sıkıntılar fazlasıyla bizi bekliyor..İşsizliğin ve maddi sıkıntıların baş göstereceği önümüzdeki zamanlarda özellikle 20li yaşlardaki gençlerimiz uyuşturucu tacirleri için bulunmaz potansiyel olacak..Malatyamız orta ölçekte tarım ve sanayi şehridir..Dar gelirli seviyede yüzbinlerce insan yaşamakta..Güzide memleketimize ne geliyorsa yokluk ve cehaletten geliyor..Naif ve onurlu insanların emniyet ve asayişi için Emniyet birimlerimizden beklentimiz çok çok fazla..Allah polisimizi ve memleketimizi korusun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonunda doğru konuşan biri çıktı. Başka hiç bir sebebe bağlamadan olay net budur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Cidden bu şehirde ne oluyor bu olaylar durmusdu insan memleketinden korkar mı ohale geldik artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Sayın emniyet müdürüm vatandaşın sizden beklentisi çok Malatya'yi huzur şehri yapmanızı bekliyor vatandaşlar. İlk geldiğiniz zaman işte.bekledigimiz.mudur.bu dedik ama sanki bu aralar.biraz tedbirleri gevşettiniz. Lütfen vatandaşların sizden beklentisini boşa çıkarmayın. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)Doğan isimli kullanıcı yorumuna
    Her evin önüne polis koyamaz her aracın önüne bekçi koyupta bu araçta silahlı saldırgan var diyemez olay yerine intikal ve olayı önleme olayı önceki yıllarda çok fazla iken şimdi azaldı gevşemek ayıp bir kelime..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gevşemek derken tedbirleri gevşetmek demek istedim. Geçen gun Gece saatlerinde merkezde bir ekip otosu gördüm sadece ve birbirini tehdit eden 10 adam gördüm. En azından merkezde bir kaç ekip otosu olsa caydırıcı olur diye düşünüyorum. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed furkan (3 yıl önce)Doğan isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş senin hapistekilerin çıktığından haberin yok heralde. Olay olmuş ve polis peşine düşmüş bunlar normal şeyler. Polisin peşine düşmediğini düşün. Biz emniyet müdürümüzden razıyız yolda rahat yürüyoruz
    0
    0
    Yanıtla