SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasetin Genlerini Değiştirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:29:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Önceleri millet devlet için vardı. AK Parti iktidarları ile devlet millet için var denildi. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanların önüne biz geçtik. AK Parti iktidarları olarak planları ters düz ettik. Siyasetin genlerini değiştirdik” dedi. 

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi Üyesi Nebi Yiğit, AKP Başkan Yardımcısı İdris Boztaş ve bazı partililerle birlikte Kocaözü Kasabası Derneği’ni ziyaret eden milletvekili Mustafa Şahin’i, Kocaözü Beldesi Belediye Başkanı Gani Karaca; Kocaözü Kasabası Derneği Başkanı Celal Erdem, dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

Dernek ziyaretinde önce Kocaözülü olan “Mavi Gece” isimli romanı yazan 17 yaşındaki Tuğçe Han isimli Yeşilyurt Kenan Kolukusa Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisinin kitabı milletvekili Şahin’e hediye edildi. Tuğçe Han isimli genç kıza derneğin altın hediyesini milletvekili Şahin hediye etti ve kızı tebrik etti. Milletvekili Şahin, “İyi bir üniversite kazanmasını ümit ediyorum. Üniversitede kariyerinizi sürdürürsünüz inşallah. Sivil toplum örgütünün de sizi sahiplenmesi ve altın hediye etmesi önemlidir” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Kocaözü Kasabası Derneği Başkanı Celal Erdem, Kocaözü’nde yetişip de daha sonra birçok yerde görev alan belde halkından gurur duyduklarını ifade edip yurt dışında da Kocaözlülerin bulunduğunu bildirdi.

Daha sonra konuşan Kocaözü Beldesi Belediye Başkanı Gani Karaca da, “Önceleri Ankara’da görüşemediğimiz milletvekilleri olmuştur. Tabir caizse şimdi bizim ayağımıza geliyorlar. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp, yanımızda olmuşlardır. Kasabamız, büyük şehir olunca kapanacak ancak Hekimhan’ın bir mahallesi olacağız. Kocaözü, büyük şehir olunca da hizmetleri hem de kat kat alacaktır” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Toplumumuzun her katmanı ile iç içe olmayı şiar edinmişiz. AK Parti olarak, tabir caizse siyasetin genlerini değiştirdik. Ziyaretlerimizde sorunları dinleyip çözüm bulmak ve katkı sağlamak görevimizdir. Eğitimden sağlıkta ulaşımda çağ atlayacak noktaya geldik” ifadelerini kullandı.

Malatya’nın büyük şehir olduğunu hatırlatan Milletvekili Şahin, büyükşehir olmanın avantajlarını da dile getirerek, “Önceleri millet devlet için vardı. AK Parti iktidarları ile devlet millet için var denildi. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanları önüne biz geçtik. AK Parti iktidarları olarak planları ters düz ettik. Asgari değil, azami müştereklerde bir ardaya geleceğiz. Nerede ezilen ve mazlum varsa Başbakanımız ve AK Parti mensupları olarak onun yanında olduk. Hep beraber bir arada olursak değer oluruz. Tabelalarımız farklı olabilir, genlerimizin bir olması önemlidir“ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız