SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizleri Seviyoruz, İyi ki Varsınız"

0
Güncellendi - 2020-04-10 04:39:33
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanan polis haftası nedeniyle Battalgazi ilçesi İnönü Üniversitesi mevkiinde denetim yapan Polis noktasını ziyaret etti. Nöbetteki polislerin gününü kutlayan Başkan Güder, ekiplere tatlı ikramında bulundu. Uygulama noktasındaki Polislerle uzun süre sohbet eden Başkan Güder, Emniyet Teşkilatının, disiplini, merhameti ve kanunların uygulayıcı gücü ile Devletimizin güven tablosu olduğunu belirtti.

BAŞKAN GÜDER: “SİZLERİ SEVİYORUZ, İYİ Kİ VARSINIZ”

‘Vatanımızın bütünlüğünü, Milletimizin güvenliğini sağlayan emniyet güçlerimizin bugün 175. Yıl dönümünü kutluyorum’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatanımızın bütünlüğünü ve Milletimizin güvenliğini sağlayan Emniyet güçlerimizin bugün 175. Yıl dönümünü kutlamak üzere Polis noktasındaki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Polis arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. Bizler her zaman onların yanındayız. Onlar bu ülke ve bizim için 7/24 ülkenin bütünlüğünü sağlamak, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına kendi canları seve seve bu hususta feda ediyorlar. Onlara şükranlarımızı ve minnetlerimizi ifade ederken, şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diliyorum. Görevi başında olan polis kardeşlerimiz ile polis teşkilatımıza huzurlu ve sağlıklı bir hayat temennisinde bulunuyorum. Sizleri seviyoruz, iyi ki varsınız. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Bilindiği üzere Ülkemizde korona salgını ile karşı karşıya kalmış durumda. Milletimizin, Devletimizin göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bu hastalığın kısa sürede sonuçlanması için sizlerde evinizde kalın. Bunu yaparak bizlere yardımcı olun. Güvenlik güçlerimiz gece gündüz burada sizin güvenliğinizi ve sağlığınızı koruma adına ellerinden gelen çabayı sarf ediyorlar. Rabbim onları esirgesin, onların yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“SAAT 21:00’DA POLİSLERİMİZİ HEP BİRLİKTE ALKIŞLIYORUZ”

Öte yandan Başkan Güder, polis haftası nedeniyle Malatyalı ve Battalgazili vatandaşlara çağrıda bulunarak; ”10 Nisan Cuma günü daha önce sağlık çalışanlarımızı saat 21:00’da ülke olarak hep beraber alkışlamıştık. Yarın akşamda saat 21:00’da güvenlik güçlerimizi, değerli polislerimizi de balkonlarımıza çıkarak, ışıklarımızı yakıp söndürerek onları alkışlayacağız” ifadesini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız