SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut: "Skor Daha Farklı Olabilirdi"

0
Güncellendi - 2018-12-16 18:01:27
Bulut:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ikinci yarısında bitirdiği yerden, Antalyaspor maçında başlamış olduklarını ifade etti.

Bulut, açıklamasında şunları söyledi:

“Agresif, ikinci bölgede topu karşılayıp, yönlendirip, kaptığımız toplarla rakip sahaya hızlı bir şekilde gidip, gol bulmayı istiyorduk. İlk yarı 2 gol bulduk. Öne geçtik, öne geçtiğimiz hiçbir maçı da bugüne kadar kaybetmedik. İkinci yarıda oyuna iyi bir giriş yaptık. Direkten dönen 2 topumuz var. Skor daha farklı olabilirdi. Rakibe kalemizde fazla pozisyon vermedik. 1-2 tane pozisyon var. Genel anlamda futbolcularım birbirlerine inandıklarında, güvendiklerinde, iyi konsantre olduklarında neler yapabildiğimizi gösterdik. İnşallah bu şekilde devam eder.”

Bulut, Khalid Boutaib’in ikinci yarıda oyunda olmamasıyla ilgili sorulan soruya, “Kasığında bir ağrısı vardı. 30.dakikada bana işaret etti. Ben, devreyi bitirmesini istemiştim. Onu hallettik, ağrısıyla ikinci golü de kaydetti. Yerine Buğra girdi, o da iyi bir maç çıkarttı” cevabını verdi.

Bulut, tesise gerçekleştirilen silahlı saldırı olayıyla ilgili ise “Ben o konuya hiç girmeyeyim. Başkanımız ve yönetimimiz gerekli açıklamayı yapacak” dedi.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz ise Evkur Yeni Malatyaspor’u aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Korkmaz, Evkur Yeni Malatyaspor’un önemli bir galibiyet aldığını ifade ederek, “Bizim Bursa deplasmanından sonra iyi, mücadeleci oyunumuz maalesef yoktu. Bu sorumluluk bana ait. Demek ki ben takımımı bu maça iyi hazırlamamışım. Bunun tek sorumlusu benim. Daha iyi oyun bekliyordum ama maalesef ilk golden sonra istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı değişiklikler yaptık ama etkili olmadı. Bu maç burada kaldı, artık son maça bakacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Erol Bulut ve Bülent Korkmaz (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    Maça gelmeyenlere değil maça getirmeyenler enucuz bilet 15 lira otobüsü yediğü içtiği20-25 lirq allah için hangi öğrenci bu parayı verip ayda 2 maça 50 lira ayırabilir genç taraftarlar kale srkası altta açmıyo yönetim üstü aç kardeşimyaşım43 20 yaşındaki gençler küfür ediyo olay çıkartıyo prda öaç izleyemiyoruz üstten alalım maçımıza bakalım yönetimin yanşışıda çok turnike çalışmıyo maça gelmek işkence malatyaspor aşkı bambaşka hertür işkenceye katlanıyoruz ben her maça5 kişi getiriyorum. İsteyene ıspatlrımda belediye bedava maça götürsün getirsin herkesin arabasıyok öğrencilere kolaylık sağlansın12 yaşındaki oğluma pasalig almışım benle her maça götürüyorum atkısı forması ğstünde malatyalı olunmaz malatyalı doğulur malatyaspor sevgisini aşılamışım her malatyalı yapmalı malatyaspor tüm malatyanın değeri elini herkes taşın altına koysun niye gelmiypr taraftar anlet yapılsın eksikler değerlendirilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    İLK ÖNCE BU BAŞARI VE GALİBİYET HAYIRLI OLSUN HOCAMA SONSUZ BAŞARILAR İÇ SAHA MAÇLARINI HİÇ KAÇIRMAM YEĞENİMLE BİRLİKTE AMA ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM ŞEHRİMİZDE TARAFTARLARIN PASOLİGLERİ OLDUĞU HALDE GELMİYORLAR BUNU ARAŞTIRMAK LAZIM ETRAFIMIZDA ÇOK VAR ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM BENİM SON ZAMANLARDA GÖRDÜĞÜM YAŞ İTİBARİYLE KÜÇÜK TARAFTAR SAYIMIZDA İNANILMAZ BİR DERECEDE AZALMA VAR BUNUN İÇİN BELEDİYENİN YÖNETİMİM VE ŞEHRİMİZİN İLERİ GELENLERİNİN BU İŞE EL ATIP ÖZELİKLE İLK ÖĞRETİM ORTAOKUL LİSE ÖĞRENCİLERİNE PASOLİG KONUSUNDA BİR KAMPANYA YAPIP TEŞVİK ETMELERİ LAZIM 3-5 YIL SONRA TARAFTAR SAYISI BUGÜNKÜ MEVCUT DURUMDAN DAHADA AZALABİLİR STADYUM ÖYLE BİR YERE YAPILDIKİ GİDİŞ GELİŞ BİR MALİYET BUNU ÖĞRENCİLERİN KARŞILAMASI BİRAZ ZOR GERÇEKCİ OLMAK LAZIM BELEDİYE MAÇ SAATLERİNDE ÜCRETSİZ GİDİŞ GELİŞ OLABİLİR GİBİ GİBİ ÇÖZÜMLER BULMAK LAZIM STADYUM DA TÜRBÜNLERDE KÜÇÜK TARAFTAR YOK BU ÇOK ÖNEMLİ O SEVGİYİ AŞILAMAK LAZIM BİR KAÇ MAÇTA KARTI OLMAYAN KÜÇÜK TARAFTARLARIN TRAMBÜSÇÜLERİN HAKARET ETİKLERİNE ŞAHİT OLDUM HATTA BİLETSİZ BİNEN 2.TARAFTARI TRAMBÜSCÜ İNDİRİP KOVALADI BU İŞ BU ŞEKİLDE OLMAZ ŞEHRİN SEKİZ ON BÖLGESİNDEN TEMENİM OTOBÜS KALKMASI BURDA İNŞAALAH BAZI ŞEYLER DÜZELİR MALATYASPORUMUZA SONSUZ BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    TAKIMIMIZ SÜPER LİG İKİNCİSİ.SEYİRCİ AZ STADIMIZI DOLDURMUYOR.YAZIK YAZIK SAKARYA SPOR 3.LİGDE OYNUYOR.35.000 SEYİRCİ GİDİYOR.ESKİŞEHİR KÜME DÜŞÜYOR 30000 KİŞİ SATADA GİDİYOR.ERZURUM LİG DÜŞME TEHLİKESİ YAŞIYOR STADI DOLU. MALATYAMIZIN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI,SİYASI PARTİLER,TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ,ÜNİVERSİTEMİZ BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK HEMŞERİLERİMİZİ MAÇA DAVET ETMELİYİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun maça gelmeyenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın ASLAN (5 yıl önce)
    TEBRİKLER, KAPLANLARIMIZA VE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    EROL HOCA HOCALARIN HOCASI HASI DUAYENNI ADAM GIBI ADAM ALLAHINA KURBAN SENIN EROL HOCA
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.tesekkurler.sizlere.her.zaman.guveniyoruz Isallah.bursa.macinda.puan.alirsiniz.basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    elinde perera varken rahman buğra nedir yaaa.. inşallah devre arasında gidenler arasında olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya da herkes teknik direktör olmuş arkadaş... birlikte antreman yapan onlar, fizik kondisyonunu bilen o, ama bizimkiler laf ola beri gele, tez elden bir takımın başına geç...
    0
    0
    Yanıtla
  • sanane
    0
    0
    Yanıtla
  • kodalmm (5 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Yav he he
    0
    0
    Yanıtla