SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şok Baskınlarda 55 Silah Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2017-03-01 02:39:43
Şok Baskınlarda 55 Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son 2 ay içerisinde Asayiş Şubesi’nin şok baskın uygulamaları ile 38’i tabanca, 17’si de av tüfeği olmak üzere toplam 55 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre; Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, suç işlenme potansiyeli yüksek olan cafe ve noktalara yönelik olarak önceden planlama olmadan, ekiplerin aynı anda yönlendirilerek gerçekleştirilen şok operasyonlar sonucunda Ocak ve Şubat aylarında önemli miktarda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Eğlence merkezleri, kafe ve suçların sıklıkla meydana geldiği bölgelere yönelik şok uygulamalarda 2 ay içerisinde 38 adet ruhsatsız tabanca, 283 adet mermi, 17 tane ruhsatsız tüfek, 180 adet kartuş, 31 adet uyuşturucu hap, kaçak sigara ele geçirildiği öğrenildi.

Asayiş Şubesi’nin suç oranı bölgelere ve asayiş olayı çıkartma ihtimali yüksek olan kişi ya da kişilerin gittiği noktalara her gün önceden belirlenmeden ekiplerin aniden yönlendirilerek yaptığı şok baskın uygulamasının sonuncusu dün gece gerçekleştirildi. Polis ekipleri, kafe ve benzeri yerlere yaptıkları baskınlar sırasında, burada bulunanların kimlik kontrolu ve üst aramalarını yaparken, bu uygulamanın aralıksız süreceği belirtiliyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Polis (7 yıl önce)
    Tolga sen sağol gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Polisler işiniz rast gelsin gardaş
    0
    0
    Yanıtla