SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son 2 Korona Hastasını Taburcu Etme Sevinci

0
Güncellendi - 2020-05-22 08:11:05
Son 2 Korona Hastasını Taburcu Etme Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde Mart 2020 ile 20 Mayıs 2020 arasında toplamda 166 hasta koronavirüs tedavisi görüp taburcu edildi.  Son iki hasta da iyileşip taburcu olunca tören düzenlendi ve hastane bahçesinde adeta bayram havası yaşatıldı.

Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde Mart ayından bu yana pandemi hastanesi olarak hizmet veriyordu.  Korona sürecinde şimdiye kadar 164 hastasını iyileştirip taburcu eden hastane çalışanları,  son 2 hastasını da iyileştirip taburcu edince hastane bahçesinde tören düzenlendi. Hastane yeni vaka olmadığı için 1 Haziran itibariyle poliklinik hizmeti vermeye başlayacak.

2 hastanın çiçeklerle uğurlanmasını ardından hastane çalışanları kırmızı-beyaz balonları  “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde gökyüzüne bıraktı.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Berk, hastaneni tüm çalışanlarına 2 aylık sürede göstermiş oldukları fedekarlıklar için teşekkür ederek, “2 aydır sizlerin elleriyle 164 hastamıza şifa vermiş olduk. Bugün son iki hastamızı koronavirüsten dolayı taburcu ediyoruz.  Bugün son hastamızı göndermiş olmamız bu işin bittiği anlamına gelmiyor. “ dedi.

Ferdi DURDU, yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • yunus (3 yıl önce)
    Allah Doktor devletimize ve millete haydıc olson
    0
    0
    Yanıtla
  • Doktor (3 yıl önce)
    Erhan hoca görev yaptığı her hastanenin yıldızını parlatıyor ve değer katıyor. Bu pandemi sürecini çok iyi bir şekilde yönetti. Elinize emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    ellerinize sağlık Allah sizlerden razı olsun. Sizlere layık bir hayat yaşamaya çalışacağız tedbirlere riayet ederek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Rabbim tüm dünyayı bu illetten kurtarsın hayırlısıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Akpolat (3 yıl önce)
    Erhan Berk ADAMDIR!..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    turgut özal araştırmada kaç hasta var acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiftçi (3 yıl önce)
    Bu süreçte hiçbir fedakarlıktan kacınmadan calışan sağlık personellerine ve tüm calışan herkesten rabbim razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla