SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Songül Öğretmeni Kardeşi Katletti

Songül Öğretmeni Kardeşi Katletti
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Şahin Ş.’nin bıçaklayarak öldürdüğü öğretmen kardeşi Songül Şaşırmaz (33), memleketi Malatya’da toprağa verilecek. Saldırganın bıçakla yaraladığı diğer kardeşi Abbas Şaşırmaz'ın ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Gözaltına alınan ve sağlık çalışanı olduğu öğrenilen Şahin Ş.’nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü aktarıldı.

Mamak ilçesi Tuzluçayır Mahallesi 299. Sokak’ta meydana gelen olayda, akıl hastası olduğu iddia edilen Şahin Ş., daha önce husumet yaşadığı kardeşleri Songül Şaşırmaz ile Abbas Şaşırmaz'a bıçakla saldırdı. Saldırıya uğrayan Abbas Şaşırmaz yaralı halde evden kaçmayı başarırken, öğretmen olduğu öğrenilen Songül Şaşırmaz ise vücuduna aldığı çok sayıdaki bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti. Balkondan atlayarak kaçmaya çalışan Şahin Ş. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Türkçe öğretmeni olduğu öğrenilen ve bir sene önce Ankara’ya taşındığı aktarılan Songül Şaşırmaz'ın cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Memleketi Malatya’da son yolcuğuna uğurlanacak talihsiz gencin saldırgan ağabeyi Şahin S.’nin ise bir hastanede hemşir olarak çalıştığı belirtildi. Yaralı kardeş Abbas Şaşırmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Ankara, iha- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv fotoğrafta yaralanan Abbas Şaşırmaz (en sağda), katil zanlısı Şahin S. (ortada) ve öldürülen Songül Şaşırmaz mutlu günlerinde yakınlarıyla birlikte.. Ve olayın meydana geldiği ev..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (12 ay önce)
    Yıllar önce devlet memuru olurken devlet hastanelerinden tam teşekküllü heyet raporu alırdık rapor doğrultusunda memur olurduk bu rapor şu anda varmı bilmiyorum özellikle psikiyatri doktorlarının olduğu bir heyet devlet memuru olmadan devlet hastanelerinde rapor vermelidir şizofreni hastası bir insana hastalar nasıl emanet edilir anlamış değilim. Öğretmenimize Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Şimdiki raporlar sadece dosyada olsun mantığıyla isteniyor. Gidin aile hekiminden alın deniyor. Aile hekimi de psikiatriye sevk edince problem çıkartıyorlar.Halbuki bu raporlar hastaneden psikiyatri den alınması gerekiyor.
    %92
    %8
    Yanıtla