SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sosyal Tesislerin Bir Aylık Geliri Filistin Halkına Bağışlanacak

Sosyal Tesislerin Bir Aylık Geliri Filistin Halkına Bağışlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyeye bağlı tüm sosyal tesislerin 1 aylık gelirlerini İsrail zulmü altındaki Filistin halkına yardım olarak bağışlayacaklarını söyledi.

İsrail’in Filistin’de sivillere yönelik başlattığı soykırıma tepkiler sürerken, Malatya’nın Battalgazi Belediyesi ise Filistin halkı için başlatılan yardım kampanyasına destek olmak için belediyeye bağlı sosyal tesislerin 1 aylık gelirlerini bağışlama kararı aldı.

Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Osman Güder, Battalgazi Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerinin Kasım ayındaki bir aylık gelirinin Filistin halkı için başlatılan yardım kampanyasına bağışlanması kararı aldıklarını söyledi.

Yaklaşık bir aydır İsrail’in saldırılarıyla Filistin’de bir katliam yaşandığını ve bu durumun İslam ve Müslüman aleminde büyük üzüntü ve keder oluşturduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle Türkiye olarak Filistin’de yaşanan insanlık dramını ortadan kaldırma adına bir girişimin başlatıldığını dile getiren Güder, “Batılı devletler devam etmesi için ellerinden gelen gayreti sarf ediyorlar. Batının gösterdiği tavrı İslam aleminde göremiyoruz. Sadece Türkiye bu noktada sesini yükseltiyor” dedi.

Güder, Türkiye’nin Filistin ile ilgili girişimleri devam ederken Battalgazi Belediyesi olarak bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, “Filistin’in yanında olduğumuzu gösterme adına kasım ayı sosyal tesislerimizdeki gelirin Filistin’e gönderilmesi kampanyasını başlatıyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak üzerimize düşeni bu hareketle yapmış olacağız. Malatya’dan başlattığımız kampanyanın tüm dünyaya yayılmasını umuyoruz. Herkesin amacı bu savaş ve katliamın sona ermesi” diye konuştu.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mehmet (6 ay önce)
    Malatyalı depremden dolayı neler yaşıyor. Kış geliyor Kontenyer de yaşayan binlerce Malatyalı için neler yapıyorsunuz. Karda,yağmurda kontenyerler su alacak. İzalasyon yok,çatı yok. Alt yapı yetersiz. Şov yapmayı bırakın vatandaşın dertleriyle ilgilenin .Seçimde Öz Malatyalı ufku geniş, şaibelere buluşmamış,yaptığı binalar yıkılmamış,rant peşinde koşmayan aday görmek istiyoruz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kamuran (6 ay önce)
    Kimin parası kime bağışlanıyor acaba? Kamu parası değil mi bu? Bu bağış yapılırken halka soruldu mu? Bizim rızamız var mı acaba? Ha başkan güder kendi parasını bağışlıyorsa o ayrı bizi ilgilendirmez ama bu belediyenin parası ise herkesi ilgilendirir. Saçmalık yani hatta suç
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kara44 (6 ay önce)
    Cebinden bir kuruş vermez..milletin parasıyla şow yapar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Tebriklerrr.. Örnek bir davranış bence
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hkn (6 ay önce)
    Devletin parasını bağış yapma olmaz .kendi maaşınızı yada gelirinizi verebilirsiniz.vatandasin parasıyla yiğitlik olmaz.insan üzülüyor Filistin'e ama burada depremden çıkmış bir il ve bir çok vatandaş çok zor durumda su parası doğalgaz gibi geliyor.kira ödemek ,geçim çok pahalı bu insanlara.her enkazın başında demir toplayan bir sürü insan var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet bey (6 ay önce)
    Sosyal tesislerin geliri yerine maaşlarınızı bağışlayın da görelim. Halkın cebinden ağalık yapmak kolay.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Volkan (6 ay önce)
    Güven vermiyorsun artık çekil.istifa et
    %82
    %18
    Yanıtla