SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Söylenecek Birşey Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da başkan İlhan Kavuk'un 10 Mayıs’ta yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklamasıyla ilgili değerlendirmesi alınan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Söylenecek birşey yok" dedi.

TV Malatya’nın spor haberlerine telefonla katılan ve Spor Editörü Fatih Avcı’nın sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Akın’a yöneltilen sorular ve yanıtları şöyle:

SORU: Böylesi dönemlerde gözler hep Malatya Belediyesi’ ne çevriliyor maddi konularla alakalı. Yeni bir yönetim oluşursa yapacağınız katkılar neler olacaktır?

Cemal AKIN: Bizler Malatya Belediyesi olarak bildiğiniz gibi göreve gelen arkadaşlarımıza katkıda bulunuyoruz. 2009 yılı içersinde yapılacak reklam sözleşmelerinin gelirlerini de biz bu sene Malatyaspor’ a aktardık. Sanıyorum Malatya Belediyesinin bu katkıları neticesinde Malatyaspor bu başarıyı gösterdi. Yani çorbada bizim de tuzumuz var. Ancak daha önce sizlerle ve Malatya kamuoyuyla paylaştığımız gibi Malatyaspor’a daimi bir gelir sağlamak için parkmetrelerin gelirinin Malatyspor tarafından kullanılması halinde inşallah sıkıntı yaşamayacağı kanatindeyiz. Onların iyi idare edilmesi lazım, ve bütün hemşehrilerimizin Malatyaspor’ a destek vermeleri halinde gayret göstermeleri halinde bu kervan yürüyecektir diye ümit ediyorum.

SORU: Bugünkü kongre başkan ertelendi. Sizce geçtiğimiz yılki süreç yeniden yaşanır mı?

CEMAL AKIN: İnşallah yaşanmaz. Tabi şimdiden birşey söylemek mümkün değil. İnşallah yaşanmaz.

SORU: Peki Malatyaspor yönetimsiz kaldığı takdirde Malatya Belediyesi alternatif bir yönetim içerisine girebilir mi sizce?

CEMAL AKIN: Biliyorsunuz yeni çıkan kanunla artık belediye başkanlarının spor kulüplerine başkan olmaları mümkün değil. Diğer illerde mesela İstanbul’ da Ankara da kulüpler nasıl faaliyet gösteriyorsa, öyle zannediyorum ki bizde Malatya olarak kanunlar çerçevesinde aynen öyle davranacağız.

SORU: İlhan Beyle veya başka bir isimle adaylık konusunda bir görüşmeniz oldu mu?

CEMAL AKIN: Dün İlhan Bey belediyeye teşrif etmişti. Yine bizim Malatyaspor da görev alan üyelerimiz var onlarla birlikte Belediye Meclisinde sohbet ettik. Ancak İlhan Beyin bu kati kararını ben sizden duydum, bunun içinde mevcut durumu sizden öğrendim.

SORU : Bundan sonra Malatyaspor’ a başka ne gibi katkılarınız olacak?

CEMAL AKIN: Parkmetreler eğer ekonomik ölçüler içersinde değerlendirilirse, daha önce yapmakta olduğumuz desteğin çok üstünde bir katkı elde edecekler. Bununla birlikte diğer Malatyalı hemşerilerimiz de diğer kamu kuruluşları da biliyorsunuz Malatya’nın yalnız belediyesi yok. Sivil topum örgütleri var bunlarda en az Malatya Belediyesi kadar yardım ederlerse, İnşallah Malatyaspor bu sıkıntıları aşar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız