SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suç İşleyenin Tepesine 'Balyoz' İniyor

0
Güncellendi - 2020-01-09 03:24:01
Suç İşleyenin Tepesine 'Balyoz' İniyor
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in Eylül ayı sonunda göreve başlamasının ardından, huzur ve asayişi sağlamaya yönelik olarak gerçekleştirilen düzenlemeler kapsamında Asayiş Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler, suçu önleme ve yasada suç sayılan fiilleri işleyenleri yakalamaya yönelik etkili çalışmalar yapıyorlar.

Bu kapsamda oluşturulan ekiplerden olan Balyoz-2 tarafından, son olarak şüphe üzerine durdurulan bir araçtaki şahısta 1 adet Sarsılmaz marka ruhsatsız 9 mm çaplı tabanca, 2 şarjör ve 27 mermi ele geçirildi.

Şahıs gözaltına alınırken, silah ve mermilere el konuldu.

Diğer yandan, Balyoz-1 ekibi tarafından yapılan uygulama sırasında da 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildiği, bir şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    ALLAH rızası için yalan haber yapmayın lütfen sarsılmaz marka silah kaçak olamaz eğerki kaçak ise kesinlikle kamu görevlisinden çalınmıştır. aksi düşünülemez ve olamaz aklı olan insan sarsılmaz marka silahın ruhsatsız olduğuna inanmaz milletin aklı ile oynamayın lütfen EDİTÖR: Bunun nasıl olabileceğini, olduğunu devletin ilgili güvenlik makamları biliyor, biz de biliyoruz. Kendinizce, düz mantık kullanıp bir yorum yapmışsınız. Ayrıca, 'Trafik Magandası' haberine gönderdiğiniz 'çarpıtma amaçlı' yoruma yanıt da, o yorumunuzun altında verilmiştir. Bilmediğiniz, 'aklınızın ermediği' konularda fikir yürütmemenizi, 'iyi bildiğinizi' düşündüğümüz konuları da çarpıtmaya yönelik çabalardan vazgeçmenizi tavsiye ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (4 yıl önce)
    Allah yardımcınız olsun sayın müdürüm..Bu memleket sizler gibi dürüst ve çalışkan anadolu evlatlarının çabasıyla yücelir..Gerisi boş..
    0
    0
    Yanıtla