SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Suçlu Haşim Başkan''

A- A+ PAYLAŞ

Suat KOZLUKLU

Malatyaspor’da Hikmet Tanrıverdi döneminde yaşanan sıkıntıların tamamına yakınını Haşim Karadağ yaşıyor… Kendisi göreve talip olduğunda başına gelecekleri bilmiyor muydu…? Kesinlikle biliyordu…! Ama birileri (bazıları halen etrafında), bu gözü pek, deli-dolu Malatya sevdalısı adamın “saf” duygularını ele geçirmeyi başardı ve ateşin içine attı… Geçmiş dönemin belden aşağı çalışan değerli büyükleri, Haşim Karadağ’a da Hikmet Tanrıverdi’ye yaptıkları gibi “senin arkandayız”, “korkma her türlü desteği biz sana sağlarız” dediler… Dediler de ne oldu…? İşte asıl can alıcı soru bu… Ne oldu…? Ne olduya geçmeden önce lütfen Malatyaspor’un resmi internet sitesindeki "Malatyaspor`a Kim Ne Verdi?" haberini (http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/news.asp?nid=1751) okuyun… Verilen tabloyu da iyice inceleyin.. İncelediniz ve pek bir şey anlamadınız mı ? Anlaşılan benim size bazı ip uçları vermem gerekiyor… Şimdi o listedeki bazı değerli "Malatya büyüklerini" hemen tanıdınız ama değil mi…Hani şu her daim Malatyaspor sayesinde ön plana çıkan, Malatyaspor için büyük  'öz' - 'veriler' içinde olduğunu söyleyen, her açılışta her toplantıda en önde olanları sanırım hemen tanımışsınızdır… Bravoooo…

Ceplerinde akreplerin hiç eksik olmadığı bu kişiler, Hikmet Tanrıverdi döneminde de aynı oyunu büyük bir zevkle oynadılar… Lafa gelince, “lafı çok” olan, yardıma gelince 'söz' vermelerine karşın “ortaya çıkmayanlar” Haşim Başkanın da “isyanına” neden oldular… İpin ucunu verdim, sizde kaçırmayın ve bazı yorumları kendiniz yapın... Bu bulmacayı çözmek hiçte zor değil ona göre... Bu arada içinizden bazıları 'Kendi düşen ağlamaz' diyorsanız da demeyin çünkü Malatyaspor, Malatya için çok farklı bir olgu… Uzun uzun yazılacak bu gerçeğe şimdilik nokta koyalım ve devam edelim…Malatyaspor’un içine düştüğü maddi sıkıntı, 'dün vardı, bugün de var ve yarında olacak…!' Bu gerçeği kabul etmemiz lazım çünkü, Malatyaspor’un gelir getirecek özkaynağı ne yazık ki yok. Taşıma suyu ile değirmenin dönmeyeceği gibi Malatyaspor’un da paralı yönetimlerle 'bir arpa boyu' yol alamayacağı aşikar… Peki, Malatyaspor bu ' kısır döngüden kurtulabilir mi ?' Çözümler belli ama benim asıl değinmek istediğim konu “ZİHNİYET”imizle ilgili…

Soruyu bir daha sorarsak, “Peki, Malatyaspor bu kısır döngüden kurtulabilir mi ?” yanıtım ne yazık ki koca bir “HAYIR”…! Üzülerek söylüyorum ki, Malatyaspor bazı kesimler için; “RANT KAPISI ve SIÇRAMA TAHTASI” olduğu sürece Malatyaspor’da huzur olmayacak… Öyleyse suçlu, Malatya Belediyesi mi? .. Kesinlikle “HAYIR”. Suçlu, Malatyalı mı ? kesinlikle  “HAYIR”…  Peki o zaman, asıl 'suçlu kim?' Suçlu, bir türlü yok edemediğimiz “ HASÜTLÜĞÜMÜZ ”...  Suçlu, her daim oynadığımız “ 3 MAYMUN ”… Suçlu, “CEHALET”... Ve asıl suçlu, “taşın altına elini koyan” Haşim Karadağ…!

Yazı burada bitiyor ama önemli bir not iletmeden olmaz..! Reyting rekorları kıran “Ne olacak bu Malatyaspor’un hali” oyunumuz yeniden ' Vizyona ' girmiştir, "Malatyanın Değerli Büyükleri" lütfen protokoldeki yerlerinizi alınız… Haa bu arada çaylarda şirketten…!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız