SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süreci Merakla Takip Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2020-04-30 03:01:11
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Emrah Tuncel, “Liglerin başlamasını bizde istiyoruz ama virüs tam anlamıyla kontrol alınmadan başlamak açıkçası bizleri düşündürüyor” dedi.

Başarılı eldiven, koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi, yaşanan süreç ve takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından bireysel antrenmanlarını evinde gerçekleştirdiğini kaydeden Tuncel, bir yandan süreci takip ederken diğer yandan da teknik heyetin hazırladığı program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 

Futbolu özlediğini dile getiren başarılı kaleci, “Liglerin başlamasını bizde istiyoruz ama virüs tam anlamıyla kontrol alınmadan başlamak açıkçası bizleri düşündürüyor. Sonuçta takım sporu yapıyoruz ve çoğu zaman iç içeyiz. Nasıl olacak diye süreci merakla bekliyoruz” dedi. 

Tuncel, liglerin yeniden başlaması halinde 30 günlük bir hazırlık dönemi olması gerektiğine dikkat çekerek, “Yaklaşık 35-40 gündür ligler ertelendi. Bu süre zarfında vücutlarımız güç anlamında sıfırlandı.  Bireysel çalışmalarımızı yapıyoruz ama bu takım oyununda yeterli değil. Yaklaşık en az bir 30 gün hazırlık dönemi olmalı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Tecrübeli kaleci, takımın durumuyla ilgili ise şu değerlendirmede bulundu: “Ligin yeni takımıyız, çok genç bir kadromuz var. Sezona kötü başladık ama biz ona bu lige alışma süreci diyelim. Zaten bizim için lig 7.haftadan sonra başladı. Ondan sonra inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı ama son haftalarda çok ciddi anlamda büyük bir çıkışımız oldu. İnşallah bu sene ligde kalırsak ki Allah’ın izniyle kalacağız o zaman büyük bir iş başarmış olacağız.” 

Malatyaspor, Akhisarspor, Manisaspor, Tarsus İdmanyurdu, Boluspor, Adana Demirspor, MKE Ankaragücü, Tuzlaspor, Kahramanmaraşspor, Şanlıurfaspor gibi takımların formalarını giyen 32 yaşındaki Emrah Tuncel, şuanda 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un başarısı için ter döküyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız