SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Susuz ve Alt Yapısız Bölge Kalmayacak"

0
Güncellendi - 2019-11-08 06:28:07
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş ile birlikte Melekbaba deposundan Alibaba, Karababa ve Karahan depoları arası isale hattında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yoğun bir çalışma sergilendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile diğer birimlerimiz Malatya genelende çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler.

MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından Malatya merkez ile Battalgazi arasında içme suyu isale hattının yenilenmesi çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Karşılıklı olarak iki ekibimiz çalışmalarını büyük bir hızla sürdürmekte. Kısa bir süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın mağdur etmemeyi amaçlamaktayız. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla 40 yıl önce döşenen isale hatlarını yenileyerek su kayıplarının da önüne geçmeyi amaçlıyoruz.

MASKİ Genel Müdürlüğümüz bütün ilçelerimizde yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğümüz 30 ayrı noktada şantiye kurarak Malatya genelinde yoğun bir çalışma içerisinde. Bu çalışmalar neticesinde Malatya’da susuz ve altyapısı olmayan hiçbir bölgemiz ve mahallemiz kalmayacak. Malatya çağdaş ve modern anlamda hizmet anlayışı ile tanışma noktasında, eksik kalan hizmetlerin halkımıza sunulması noktasında Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında bütün ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çalışmalarımızın Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vedat (4 yıl önce)
    reklam şahanede bizim mahallede niyazi mısride bu haftada 2 dir sular kesik. bir hafta içinde bu kadar uzun süre su kesikliği . ilk defa gördüm. maskiyi araıyoruz önemseyen yok.geldi gelecek ilettik laflarından usandık. Başkana ulaşma imkanı zaten yok. maskide hizmet yok. Bilmiyimki ne yapam.lütfen artık şu su kesintilerine bir çare bulun kardeşim mlleti su arızları ile susuz bırakmayın.laf ayrı icraat ayrı
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (4 yıl önce)
    Su elpence duranlara aciyorum zavallilar secde edecek kdr boynunu buken insanlr
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    Hizmetler aksıyor baskan bey belki bilerek yapılıyor senin haberin olmadan o yüzden bu duruma bir el at gözünü seveyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    O güzelim asfalt gidiyor sürekli bir yerleri kaziyoruz asfalt yapıyoruz aynı yeri bir müddet sonra yeniden kaziyoruz yeniden asfalt döküyoruz bir yer kazilinca kurumlar arası diyolog olsa bir defada oraya ne yapılacaksa yapilsada paramız boşa gitmese bu cokmu zor diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • orduzulu (4 yıl önce)
    yaşar karataş beyfendi doğu kollektörü hattında bahçeleri ağaçları kesilen insanlara söz verdiniz fiyat belirleyip ağaçları kestiniz hani ödemeleri niye yapılmıyor mahkemeye bıraktınız işi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (4 yıl önce)
    Siz once batirdiginiz yerleri bi yapin
    0
    0
    Yanıtla