SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tadilatta Çöken Binayla İlgili Yargılamaya Devam Edildi

Tadilatta Çöken Binayla İlgili Yargılamaya Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 9 Kasım 2021'de çöken ve enkazından 13 kişinin yaralı kurtulduğu binada, çökme öncesi tadilat yaptıran işletmecinin yargılanmasına devam edildi.

Malatya 6. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, çöken 2 katlı binada tadilat yaptıran ve tutuksuz yargılanan işletmeci Hikmet D. katılmazken, mağdurlar ve avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, sanık ve mağdur avukatlarının talepleri dinlendi. Mahkeme, duruşmayı mağdurların sağlık durumuna ilişkin hastaneden gelecek raporların beklenmesi ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için erteledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tunç (7 ay önce)
    Bina çökeli neredeyse 3 yıl olacak, daha adalet yerini bulamadı, ülkemizde adalet kaplumbağa hızı ile bile ilerlemiyor. Bu dava bitene kadar, şahitler gördüklerini unutur, hakim, savcı emekli olur maalesef. Zamanında gelmeyen adaletin bir kıymeti yok.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Cengiz (7 ay önce)
    Bu zavallı, arkasında kimsesi olmayan adama değil, milyonluk ev yapıp da binaları çöken müteahhitlere, bu binalara ruhsat verenlere, bunları denetleyenlere, Elazığ depreminde ağır hasarlı binaların hepsini hasarsıza çevirenlere, bilirkişilere, dönemin belediye başkanlarına ceza vereceksiniz...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Malatyahaber ile siyasileri arasında büyük bir özellik var. Oturduğu yerden haber yapan, 24 saatte sadece bu haberi haber olarak koyan bı site. Hatta Malatya'nın Özgür Sesi ya şimdi benim bu yorumumu da yayınlar artık. Pehhh
    %50
    %50
    Yanıtla