SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taleplerimize Samimi Bir Şekilde Çözüm Üretti"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Malatya'daki sağlık yatırımlarıyla  ilgili istişarede bulundu.

Sağlık Bakanı Koca'ya TBMM'de gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Tüfenkci, "TBMM’de Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Malatya genelinde hastanelerimizdeki doktor ihtiyaçlarımız ve yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanemiz başta olmak üzere, ilimizdeki sağlık yatırımları ve planlanan projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız her zaman bizlerle iletişim halinde oldu ve taleplerimize samimi bir şekilde çözüm üretti. Bakıldığında Malatya'mız aldığı sağlık yatırımlarıyla bir sağlık üssü durumunda. Tabi biz hiç bir zaman 'bunlar yeter' demedik. Bu anlamda son ziyaretim de bazı talepler üzerine. Sayın Bakanım her zamanki sıcaklığı ve samimiyetiyle eğildi taleplerimize. Kendisine bu anlamda teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    TÖTM de onkoloji polikliniğinde randevu 24 gün. İnanmayan girsin baksın. Talepler konusunda çok yuvarlak laflar. Ne istedin de tamam dedi. Kalem kalem istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Sonuç ??????????????????????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Vayyy be kral vekil sağlık bakanıyla resim çekinmiş helal olsun be işte vekil işte hizmet işte büyük köy malatya puhaaaa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    eskiden kuyruğa giriyordu vatandaş en azından muyane oluyordu peki ya şimdi ne oluyor milletvekili vatandaş muyane için ortalama bir ile iki ay sonraya rendavu alabiliyor peki hasta hasta 2 ay sonrayı nasıl bekleyecek. işte durum bu.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mehmet (1 yıl önce)
    ben hemen hemen yedi sekiz aydır gözden rendevu alamadım gözümden yaş akıyor gözlük alam diyorum rendevu yok gözüme bir damla boya kaçtı zorunan acilden gittim sağ olsun doktor damla verdi fakat eski durumum devam ediyor rendevu alam diyorum göz doktorun da rendevu yok
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hacı (1 yıl önce)
    Hızlı Tren ne oldu , sağlık zaten çökmüş randevu alınmıyor doktorlar bakmıyor. çözüm bunun neresinde
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Sayın vekilim biz neden bölge üssü falan göremiyoruz. Şehir hastanesi olmayan Türkiye nin tek büyük şehriyiz. Bu şanda ancak sizlere ve bize yakışırdı. Lütfen kendinizle çelişmeyin ortada bir üs yok. Gece bir acil servise uğrayın isterseniz. Sağlık üssünü orada görebilirsiniz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Şehir Hastanesi????
    %75
    %25
    Yanıtla