SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanık Koruma İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 18 Nisan 2007 tarihindeki biri Alman, 3 kişinin öldürüldüğü Zirve Yayınevi'nin davasının 30. duruşması Cuma günü yapılacak.

Malatya'daki Alman Tilman Geske, Necati Aydın ve Uğur Yüksel adlı misyonerlerin öldürüldüğü Zirve Yayınevi'nin 30. duruşması yarın yapılacak. 18 Nisan 2007 tarihindeki 3 kişinin öldürüldüğü davanın görüldüğü Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 30. duruşmada, Mahkemesi Heyeti'nin, Kafes Eylem Planı ile Malatya Zirve Yayınevi davası olayının birleştirilmesiyle ilgili olarak, klasörler üzerindeki incelemeyi bitirdiyse bu yönden bir karar vermesi bekleniyor.

Bir önceki duruşmada mahkeme heyeti, tanıkların ifadesi üzerine olayda azmettirme iddiasıyla tutuksuz olarak yargılanan Varol Bülent Aral'ın tutukluluk haline karar vermişti.

TANIK BİR DAHA KONUŞMAK İSTİYOR
Bu arada, bir önceki 29. duruşmada tanık olarak dinlenen ve kendisini JİTEM elemanı olarak tanıtan Erhan Özen'in mahkemeye bir dilekçe göndererek, ikinci kez tanık olarak ifade vermek istediği ve tanık koruma kapsamına alınmayı talep ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız