SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tapu Çok Büyük Önem Arz Eder"

0
Güncellendi - 2018-05-24 04:57:02
A- A+ PAYLAŞ

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer, Malatya Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kaban ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktardı.

Tapu kadastro teşkilatının önemli olduğuna işaret eden Kaban, "Tapu nüfus yapıları gibi çok büyük önem arz eder. Bir ülke işgal edildiğinde ilk zarara uğratılan şeyler tapu ve nüfus kayıtlarıdır. Hatırlayın şu geçtiğimiz 20-30 yıl içerisindeki bütün dağılan ülkelerde böyle oldu.  Bu yolla binlerce  yıl önce oluşturulmuş olan düzen allak bullak edilir." ifadelerini kullandı.

Tapuda işlemlerin bilgisayar ortamında hızlı bir şekilde yapıldığını ve verilerin dijital ortamda da muhafaza edildiğini vurgulayan Kaban, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde çok büyük çabalar sarf edildi. Bundan sonra artık sistemin yeniden bilgisayar ortamında, dijital ortamda toplanması noktasındaki yapılan faaliyetler artık son noktadır. Şu anda teşkilatlanması gayet başarılı yürütülüyor. Ben burada Tapu ve Kadastro Teşkilatımızın bu mutlu gününü kutlarken aynı zamanda her bir emektar çalışanına da Bölge Müdüründen kademenin en altında yer alan emektarına kadar hepinizi kutluyorum. Çok büyük bir çabanın içerisindesiniz."

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız