SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Küsünce 'Mehmetçik Vakfı' Hatırlandı!

0
Güncellendi - 2018-03-30 00:31:20
Taraftar Küsünce 'Mehmetçik Vakfı' Hatırlandı!
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının gelirinin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağı belirtildi.

  Kentteki bir otelde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, "Bugüne kadar devletimiz ve milletimiz için şehit olan şehitlerimize ve Afrin'de şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Mehmetçiğimiz Afrin'de ülkemizin güvenliği, bizim güvenliğimiz ve oradaki halkın güvenliği için Zeytin Dalı operasyonunu düzenledi. Yaklaşık 70 gündür oradalar. Bizde Evkur Yeni Malatyaspor olarak onlara destek olmak adına Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşmanın gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Onlar için ne yapsak azdır. Mehmetçiğimiz ülkemiz ve bizim için canlarını siper ettiler, şehit düştüler, gazi oldular. Bu anlamda bizlerde Evkur Yeni Malatyaspor olarak Mehmetçiğimize destek olacağız. Passolig'le de bu konuyu görüştük, onlarda hizmet bedeli almayacaklar. Maçın gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. İnşallah Malatyalı hemşerilerimiz bu kampanyaya sahip çıkarlar" dedi.

"İNANIYORUM Kİ TARAFTARLARIMIZ STADI DOLDURACAK"

  Gevrek, ligin 27.haftasında Gençlerbirliği'ni sahalarında konuk edeceklerini anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar taraftarlarımız 2.Lig'den buyana takımlarına sahip çıktılar, sonuna kadar bizimle beraberler. Cumartesi günüde bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Gençlerbirliği'yle önemli bir maç oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı, Malatya ve Malatya dışında olan hemşerilerimizi stada bekliyoruz. Malatyalı hemşerilerimize, özellikle de esnaflarımıza bir ricada bulunmak istiyorum; orada çalışan taraftarlarımız var, esnaflarımız taraftarlarımıza izin verirlerse, onlarda destek olurlarsa çok seviniriz. İnşallah hep beraber taraftarımızın gücüyle bu maçtan da galip gelip, rahatlamak istiyoruz. 34 puandayız, daha biten bir şey yok, en az iki maç daha almamız lazım. Bu maç bizim için çok önemli. İnanıyorum ki Malatyalı hemşerilerimiz, esnaflarımız ve taraftarımız takımlarına sahip çıkacaklar."

"BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ MAÇ, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI"

  Bir gazetecinin 'Fenerbahçe maçıyla pahalı bilet tartışmaları vardı. Bir Zeytin dalı uzatılacak mı? Bazı taraftarların maça gelmeme gibi düşünceleri var. Özür ya da başka bir şey olacak mı?' sorusuna Gevrek, "Mehmetçiğimiz Afrin'de Türk bayrağını dikti. Bizde böyle bir kampanya düzenleyip, Mehmetçiğimize destek vermeyi düşünüyorduk. Malatyaspor olarak ne yapabiliriz diye düşünüyorduk, zamanlama farklı bir algı oluşturmasın. Çünkü biz bunu yaklaşık iki aydır düşünüyoruz. Fenerbahçe maçı geride kaldı. Bu takım,  hepimizin takımı ve buralara kolay gelmedi. Malatyaspor'un gerçek taraftarının farklı bir düşüncede olduğunu zannetmiyorum. Yapılan şeyler sosyal medyada farklı yerlere götürülmeye çalışıldı. Oradaki fiyat uygulaması, sadece bir kere gelen taraftarlarımız var, bizim gerçek taraftarımız 2.Lig'den buyana bizimle beraber. Deplasmana da geliyorlar, stadı da dolduruyorlar. O anlamda tabi ki Fenerbahçe maçında belki zamanlama açısından sezon başında yapılsaydı o tepki olmayacaktı. O zamanlama konusunda hak verdiğimiz yanları var. O konuda da artık takımımıza sahip çıkalım. Bakıldığı zaman Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı önemliydi. Bütün maçlar bizim için önemli, bizim için en önemli maç, Cumartesi günü oynayacağımız maç. Taraftarımızın aslında bu maça gelmeleri, takıma sahip çıkmaları lazım. Taraftarlarımızın stadı dolduracağına inanıyorum. Bu takım hepimizin, bütün Malatyalıların. Buralara olay gelinmedi. Süper Lig'deyiz, 34 puanımız var. Daha henüz biten bir şey yok, en az iki maç daha almalıyız. Bu noktada taraftarlarımız bizim için çok önemli ve değerli, taraftarımız en büyük gücümüz. Taraftarsız olmaz. Taraftarımız stadı doldurursa 12.gücümüz olur ve galibiyette büyük payları olur" diye cevap verdi.

"TAKIMA KÜSMEK OLMAZ"

  Gevrek, şuana kadar 3 bin biletin satıldığını kaydederek, "İnşallah Cumartesi gününe kadar stat dolacaktır. Takıma küsmek olmaz. Bu takımı hepimizin, tarihinde üç kez Süper Lig'e çıktı. Büyük emekler harcanmış, en büyük emek taraftarındır. Bende bir taraftarım, taraftarın takıma küsmesi söz konusu olamaz. Belki yarın burada olmayacağız ama takımımıza küsmeyeceğiz. Her zaman sahip çıkıp, destek olacağız. Esnaflarımızın duyarlı davranmaları lazım. Çalışanlarımız çok, esnaflarımızda duyarlı olursa stat dolacaktır. Bu sene ligi de hak ettiğimiz yerde bitiririz. Gerçekten Süper Lig'de olmak ve burada kalmak kolay değil. Üzerine basa basa söylüyorum; burada en büyük pay taraftarındır" dedi.

"EKSİKLERİ EN KISA SÜREDE BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

  Gelecek sezon stat ve rahat bilet alınabilmesi için planlamalar yaptıklarını anlatan Gevrek, "Stadımız daha yeni yapıldı, eksikler var. O anlamda önümüzdeki sezonun yapılanmasına şimdiden başlandı. Hem statla ilgili hem de biletlerin daha rahat ve kolay alınabilmesi, ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için görüşüyoruz. Yapılacak çok şey var ve şimdiden bunların planlaması yapılıyor. Önümüzdeki sezon bu yapılanmayla beraber taraftarımızın rahat bilet alması, rahat ulaşım sağlayabilmesi için gereken yapılacaktır. Eksiklerimiz var, onları da en kısa süre içerisinde bitiremeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"SÜPER KUPANIN MALATYA'DA OYNANMASI İÇİN GİRİŞİMDE BULUNDUK"

  Gevrek, bir gazetecinin 'Süper Kupa finalinin Malatya'da oynanması için herhangi bir girişiminiz olacak mı? sorusuna ise "Stattaki eksikler, Süper Kupa finali ya da başka maçların oynanacağı eksikler değil. Diyarbakır'a Kupa finalinin verilmesinden dolayı sevindim. Çünkü o bölgenin hakikaten ihtiyacı var. Malatya'ya da Süper Kupa ya da milli maçların verilmesi için girişimlerimiz var. Bu konuyla alakalı da Malatya'da da milli maç ve Süper Kupa finali olabilir. Malatya, taraftarıyla bir futbol şehri o anlamda gerekli girişimleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Maç da 6000 civarı seyirci var bunun yarısı da beleşten girenler. Hiç kimse tarafından büyük değildir. Adil bey Özür dile yoksa stada gelmeyeceğiz. Maç bileti parasını Mehmetçik vakfı hesabına pazartesi gidip yatıracağım. Senin zihniyetine hizmet etmeyeceğim. Evladına mahçup olmuş baba
    0
    0
    Yanıtla
  • KAPLAN44 (6 yıl önce)
    pütürge pankartı istiyoz açalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet44 (6 yıl önce)
    Takıma küsen taraftar olmaz. Aklınızı başınıza alın. Malatyaspor a kimsenin kusmeye hakkı yok. Yönetimi eleştirmek başka birşey, takıma küsmek baska birşey. Yanlı haberinden dolayı da Malatyahaberi de kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN HANGİ KULÜBÜN BAŞKANISIN SEN İKİ MAÇTA FENERE YENİLMİŞSİN SEN HOCANA SEN NİYE SİSTEM DEĞİŞTİRDİN BU MAÇTA DİYE SORMADINMI BİLE BİLE LADES YAPIN BİR ÖZÜRÜ TARAFTARA ÇOK GÖRDÜNÜZ YAZIKLAR OLSUN .
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (6 yıl önce)
    14 maç 180 tlye memursene verildi..bundan bahseden neden yok..sen taraftarlar arasında ayrımcılık yaparsan taraftarda takıma küser..
    0
    0
    Yanıtla
  • can (6 yıl önce)
    şu beleşçiler gitsin maça bakalım yok öyle milletin sırtından beleş diğer taraftarlar desteklemiyor mu ki onlar beleş giriyor bir de burda yönetimi detekleyip duruyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • H.T. (6 yıl önce)
    Arkadaşlar.sevgili ve saygı değer MALATYASPOR taraftarları;lütfen gerçekleri görelim.Bu takımı,MALATYA'nın ensesi kalın çok zenginleri(İstanbul) almak istiyor da benim mi haberim yok! ya hata yapmak insana mahsus....bir halt ettiler tamam, bu kadar niye uzatılıyor.Bu adam 2.ligden alıp kısa sürede süper lige çıkardı.Bu neden unutuluyor.Tekrardan takımın çakalların eline geçip, takımı küme düşürüp, sonrada hiç ortada gözükmeyen kişilerin eline mi geçmesi isteniyor.İyi kötü bu takım ligde kalmaya çalışıyor. Bize düşende takımımıza sahip çıkmak.Veya küme düşmesini bekleyip sonrada ,10 yıllarca süper lige çıkmasını bekleriz.Benim yaşım 50 artık küme düşüp tekrar çıkmasını bekleyecek sabrım da zamanımda yok:):):) Allah'a emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (6 yıl önce)
    Kimse gitmiyor maça mehmetcigi bahane ediyor ..bu millet maça gitmedende bağış yapar adil bey .bu kadarda kendinizi düşürmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Adilin sıvacıları adamın kişiliğiyle işimiz yok adamın kapasitesi alt ligler adili bulunmaz kumaş yerine koydunuzya buda sizin kapasiteniz şak şaklamaya devammm
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    O zaman sen başkan ol
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (6 yıl önce)
    Mi l leti .fener ,macinda .soydunuz .bence aci bir tabloydu .yazik oldu .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    Biletler ilk satışa çıktığı zaman neden mehmetçik vakfına bağışlanaçağı açıklanmadı da maça ilginin az olduğu belli olunca böyle bi şey yaptılar. Bu kesinlikle mehmetçik vakfını kendi çıkarları için kullanmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Malatyahaber ne olursa olsun bu haberi böyle servis etmeniz çok art niyetli. Sebep ne olursa olsun sonuç Mehmetçik Vakfı .. millete gelmeyin dergibi algı başlık ima var. Onlar yanlış yapmış olabilir sözde o yanlışa bi şekilde malatyali ya yakismaz. Bence kaldirin bu haberi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (6 yıl önce)
    Bu takım bizim.Herkes maça.Süperliğde olmak ayrıcalık tır.Biz takıma küsersek bu takımı seneye süperligde göremeyebiliriz.Onun için Malatyalıym diyen herkes maça.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Doğrucu isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısınız küsen arkadaşlar 1. ve 2. Ligde takımı desteklerler... Biraz mantıklı düşünseler son 4 yıla bakanlar Baskanin kredisi olması gerektiğini anlarlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • aydoğan (6 yıl önce)
    YETER ARTIK BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM Yönetimdeki arkadaşlar fenerbahçe maçı öncesi hata yapmışlardır malatya camiasına özür borçları vardır doğru ama aynı yönetimin gece gündüz bu takımı süper lige taşıma için sarfettikleri emek ve gayretlerini unutmayalım, Futbolcuların bazlarının disiplinsizlikleri, form düşüklükleri olmuştur doğru ancak tesis yokluğuna,otellerde ikamete zorunlu kalmalarına , belki zamanında ödemelerini almamalarına rağmen gayretle bu şehrin takımına alın terleriyle tertemiz 34 puanı toplamışlardır haklarını teslim edelim., Hocanın önceki maçlarda takdirimizi toplayan ve bize puan kazandıran sisteminden uzaklaşılan son iki maçta kadro ve sistem tercihlerinde arzu ettiği başarıyı yakalayamamıştır bu da doğru ancak şehrimizin bir evladı olan sportif direktörümüz Ali Ravcı ve sonra takımın başına gelen Erol bulut hoca ve ekibi ,futbolcular, yönetim ve çalışanlar ile taraftarlar bu takımın başarısında bu hale gelmesinde en büyük pay sahipleridir haklarını teslim edelim, karda çamurda stadı dolduran takımını destekleyen taraftarın emeği inkar edilir mi ASLA, ancak bu taraftarın içerisinde her maçta küfür eden seyircilerimizin olduğunu ve bu küfür olayı yüzünden takımın binlerce liralık cezalar ödemek zorunda kaldığını, bir kısım taraftarın stada gelmediğini gelenlerinde bundan rahatsız olduğunu da açık yüreklilikle söyleyelim özeleştiri yapalım ki malatya stadında bundan sonra küfür olayı kalksın herkes maçın atmosferine kapılıp küfür eden yanındaki seyirciyi uyarsın süper ligin en centilmen seyircisi malatyaspor seyircisi olmalı hedefimiz.LÜTFEN ARTIK KISIR ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM BİRLİK BERABERLİK HALİNDE MAÇLARA GİDELİM.HİÇBİR MAÇ NE İLK NE SON MAÇIMIZ OLACAK UNUTMAYALIM.MAÇ SPORDUR SAVAŞ DEĞİL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    SIMDI BIRLIK BERABERLIK MALATYA SPORU DESTEKLEME ZAMANI HERKES GELIP GECICI MALATYA SPOR HEP VAR OLACAK O NEDENLE BASKAN. HOCA SU BU BAHANE OLANAZ GELEN GIDENI ARATIR SENEYE KIMI TRENSFER EDECEGIZ ONA BAKALIM
    0
    0
    Yanıtla
  • enver (6 yıl önce)
    başkan sen kendi kendini kandırıyorsun kimse senin samimiyetine inanmıyor paraya ihtiyacın var bilet fiyatlarını yükselt taraftara ihtiyacın var mehmetcik vakfını öne sür. bu insanlar hem polisini hem askerini hemde takımını gerçekten seviyor bunu senle ölcecek değil yorumunda başında dediğim gibi anca kendi kendini kandır sen sana inanan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet polat (6 yıl önce)
    Takima degilde yonetimin sakatlığından gelmiyor bilet satilmayinca taraftar ilgisiz malinca mehmetcik vakfina sarildilar bu taraftari aptal yerine koy alay et küçümse kafa bul tepkiler ini dikkat. E alma maca gelmiyorum bagisimida mehmetcik vakfi hesabina kendim yaparim sayin adil gevrekkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Arkadaşlar haftalardır hep maça gitmeyelim başkan özür diledim gibi kısır bir tartışma var maalesef Arkadaşlar bu takım sayın adil gevrekli değil bu takım şehrin takımı pireye kızıp yorgan yakmayalim bu takım düşerse kimin eline ne geçecek tüm şehir kaybedecek lütfen maça gidip takımımızı destekleyebilir unutmayalım hatasız insan olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (6 yıl önce)
    Madem böyle güzel bir düşünceniz vardı Gençlerbirliği maçı biletleri diğer maçlardan ayrı bir şekilde taaa 1 hafta önceden satışa çıkardınız ilk gün neden bu karar alınmadıda durdunuz durdunuz maça 2 gün kala böyle bir karar aldınız nolduuuu hayırdır adil başkan öneri ustadı ali karadeniz ve basın sözcüsü erol gündüz 3000 bilet satınca birden böyle bir hamle yaptınız. Uyanık bir tek sizsiniz değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Sİkinti yok başkan biz mehmetçik Vakfı için bilet alırız ama siz olduğunuz müddetçe maça gelmeyiz. Taraftar takıma küsmedi sizin gibi beceriksiz yöneticilere küstü para kazanma hirsiniza küstü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Takımına küsen ,taraftar değildir.Maça gitmeyin diyenlerde Malatya ve Malatyaspor düşmanıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Ben hayatımda böyle aymazlık görmedim çıkıp bir hata yaptık taraftarımızı üzdük demekten aciz insanlar taraftarı maça çekebilmek için her yolu deniyor. Halbuki kuru bir özür bizim için yeterliydi. Memleketin ikinci bir Aziz Yıldırım'a ihtiyacı yok başkan, kendine gel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Özdemir (6 yıl önce)
    Eleştirmek kolay katkı vermek zor tabiki.Nedense hep olumsuzluğun yanında olmayı seviyoruz.Sadece bir maça gelen taraftar değildir.Bir maça gelenin eleştiremeyede hakkı yoktur. Sayın Malatya haber yetkilileri bu yazıyı yazan kişi yada kişiler.Sizide konuyorum.Sizler destek olacağınıza eleştirerek bir yere varamazsınız.İyi düşününki iyiyi bulabilesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (6 yıl önce)
    Türk milletinin gazisini kontenjan doldu diye stada almayan yönetim maç gelirini Mehmetçik' vakfına bağışlayacakmış.Ne güzel bir Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    BAK SEN KURNAZLARA YİNE AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR BİZİM ASKERİMİZE POLİSİMİZE CANIMIZ FEDA AMA MAÇA GELMİYORUZ ADİL GEVREK VE YANDAŞLARI! ÇIKIP ÖZÜR DİLEMEDİNİZ BAKTINIZ MAÇA GELEN YOK 1 GÜN KALA BUNU ÇIKARDINIZ EN BAŞTA BİLETLER SATIŞA SUNULUNCA NEDEN YAPMADINIZ BİZİMLE DALGA GEÇEMEZSİNİZ GELMİYORUZ GELMEYECEĞİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Oyun bozanlık yapma pireye kızıp yorganı yakma yoksa sen Elaziglimisin
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞAHİN BEN ELAZIĞLI DEĞİLİM AMA SEN GALİBA MAÇA GİREN BEDAVACILARDANSIN HER YORUMUMUN ALTINA YAZDIĞINA GÖRE
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    başkan konuştuklarına bakılırsa seneyede burdasın galiba ligler biter bitmez kongre yap ve ekibinide al git bu yönetimden olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bayram (6 yıl önce)
    Başkan çıkıp özür dilemediği müddetçe maça gitmeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Küsen arkadaşlar mümkünse bir daha stada gelmesinler. Sizin gelmemeniz kimsenin umurunda değil. Takım 2 alt lige düşerse 5 TL. ye Batı Alt tarafında Menemen Belediye maçını izlemeye gidersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruh (6 yıl önce)
    maça bedava girenler istanbulda oturupta ahkam kesenler ben maça gitmiyorum onun yerine mehmetcik vakfına mesaj attım. 3. ligden bu yana içerdeki maçların hemen hemen tamamına gittim fener maçında yanlışın kralını yaptı yönetim neyse dedik trabzona maça gidelim gece yarısı eski belediyenin önünde bekledik otobüs çıkarmadılar onuda geçtim muhattap bile olmadılar benim için yeni malatyaspor sayfası kapanmıştır en iyisinin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)
    Gençlerbirliği karşılaşmamızda stadın tamamen dolması gerekecek, zira bu durum farz oldu adeta. Aksi takdirde kamuoyu ne diyecek, "Malatyalılar'ın Mehmetçik'e sevgisi bu muymuş, Malatyalılar'da vatan sevgisi yokmuş" gibi bir algı oluşacak. Kulüp yönetimi tarafından müsabaka gelirlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanma kararı alınması ve bu uğurda, Ertem Şener ve Mehmetçiklerimiz de kullanılarak bir lobi oluşturulması, amiyane tabirle onların "kullanılması" çok da samimi bir davranış değil. Buna rağmen, Yeni Malatya Stadyumu'nun yarın tamamen dolmasını bir Malatyalı olarak gönülden temenni ediyorum. Vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (6 yıl önce)
    şu yaptıgınız habere bi bakın insan allahtan korkar bu adam 4 senede takımı nerelere getirdi adil başkan gelmeseydi umudunuz tanrıverdi olacaktı oda gerisi kiraz bahçesiydi anlayana
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (6 yıl önce)
    bu memleket çok başkan gördu adil başkan 4 senede takımı nerelere getirdi nankorluk etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral (6 yıl önce)
    Kolayı var madem mehmetçiğe gidecek gelir ozaman biletimizi alırız hemde iki tane. Ama maça gitmeyiz bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Deyerli taraftarlar,birakin yonetimi maca gidiyor, Sak,takima destek olmak icin gidiyoruz maca Bekliyoruz taraftarlari
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (6 yıl önce)
    gitsin bilet fiyatlarını yükselten sayın kişiye versin maç gelirini.onurumuz şerefimiz olan mehmetçiği siyasetine alet etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    derbeyleride para verip maça girsin biraz bakalım madem takımlarını bukadar seviyolar katkılarını görelim...insanlar para veriyor zor zamanlarda maça geliyor sonra bi şahıs futbolun neresinde yada hayatında hiç ayağı futbol topuna değimişmi belli değil onun kararı ile fenerbahçe maçında bilet fiyatları uçuyor yok ya keyfine göre bilet fiyatı belirlersen ve buna yönetimle birlikte beleş maça giren taraftar sessiz kalırsa c.tesi maça gelecek adam bulamazsın bu takımın gerçek sahibi parasını verip maça giren taraftardır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)mert isimli kullanıcı yorumuna
    Cahillik bu olsa gerekkk. Kardeşim kulüplerin birçoğu fanatik derneğin taraftarlarına ücretsiz bileti bırak TAKIMA desteklerinden dolayı para ödemesi dahi yapıyorlar.Sen neden bahsediyorsun. TARAFTARLAR DERNEKLERİ OLMAZSA TAKIMLAR BİTER BİTER. Bende gençliğimde bu toplulukların içinde hep yer aldım. İYİ ki varlar.Yoksa çekirdek çıtlatan seyircilerle maç alınmaz. Buralara birşeyler yazarken bin düşün bir yaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    KUTSAL DEĞERLERİMİZİ ALET ETMEYELİM Niyetiniz varmış demekki. Mehmetçik Vakfı'na bağışı Fenerbahçe maçındaki hasılatı vereceğinizi ilan edeydiniz stad nasıl dolardı görürdünüz. Malatyalı her zaman Mehmetçiğinin ve polisinin yanındadır sayın Başkan Adil Gevrek. Açıkça söyleyin taraftara ihtiyacımız var diye. Neden Mehmetçiklerimizin adını kullanıyorsunuz. Onlar canları pahasına ŞEHİT vererek ülkemizi koruyorlar. Ve siz zorda kaldınız Kutsal Değerlerimizi kullanmaya başladınız. Eğer bağış yapmak istiyorsanız, milyonlarca parayı futbolcu transferine harcıyorsunuz. Bir kaç milyon lirayı Mehmetçik Vakfı'mıza bağışlardınız. Bu konuda öncüde olurdunuz. Halen bağışlayabilirsiniz. Hasılat 200 bin lirayı geçmez zaten. Kimseyi aldatıp, İnsanların duygularıyla fazla oynamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Klavye taraftarları siz zaten gelmeyin adam bir maça gelmemiş ama yönetime sallar teknik ekipe sallar futbolcuya küfür eder ben ve benim gibi gerçekten Malatyasporlu olan taraftar dünde ordaydı yarın da orada olacak .bizim içimizde pravakatör çok ama biz şehrimizin takımına sonuna kadar destek vereceğiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • alsın takımı istanbula götürsün.geçen sene sahamız iyi değil diyip sahamızda maç oynanmaz raporu aldırıp maçları istanbula götürdü.bu sezon fenerbahçe maçında biletle taraftarı staddan uzaklaştırdı.kendisine stadda karşı cıkan bikaç kişinin cezasını geçen senede bu senede malatya taraftarından cıkardı acısını.bundan sonra ne yapacağıda belli değil.külhanbeyliği bu takımın gerçek taraftarına geçiyo ama bu taraftar nerde maça gidip nerde gitmeyeceğini iyi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo kardeş.ordayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tam yerine cukk diye oturmuş bir yorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan beyin yorumu cukk diye oturmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Adamda biraz dusunce olsa cikar ozur diler ama duygu somurusu yapiyor Zaten 400-500 belesci izler maci
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)AhmetDemir isimli kullanıcı yorumuna
    Yazıklar olsun sizin gibi düşünen taraftara.Binlerce yazık olsun.Hakiki Malatyaspor taraftarının takımına küsme lüksü yoktur.Malatya ve Malatyaspor sevgisini kimse yüreğimizden söküp alamaz.Adil Gevrek ve yönetimi kim? Hepsi gelip geçici ama baki olan MALATYa ismi.Onun için sizin gibi düşünen taraftar ve Malatya’lı öncelikle şahsım azıma istemiyorum.Olmamanızda daha hayırlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (6 yıl önce)
    Amma da uzattınız arkadaş...Maça gitmeye niyetiniz yok bahane aramayın...Sıktı artık bu muhabbet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bakıyorum da çok geniş insanlarsınız hakikaten Ada'm gözümüzün içine baka baka tüm malatya ile kafa buldu siz kimsenin maça gitmeye niyeti yok diyor sizi bilmem ama yaklaşık efsane Malatyaspor ile birlikte yaklaşık 25 seneden fazladır maçları takip ederim bu kadar basit işlerle uğraşan Başkan görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ve senin gibi dar olan insanlar gitmesin zaten maça...Derdiniz takım değil arkadaş sizin..Gidin amatörde ki malatyasporu izleyin..Sanırım bu lig ağır geliyor size...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Nekadar anlamaz kişilersiniz.Sizin derdiniz Malatyaspor ‘mu?Yoksa yönetim mi? Lütfen karar verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Taraftar takıma küsmedi senin gibi amatörünn uygulamalarına kızgın bazen özür dilemekte bir erdem sen varsan biz yokuz taraftarmı büyük senmi göreceğiz yeter adil efendi zirvede bırak
    0
    0
    Yanıtla
  • ya gerçekten çok sıktı bu muhabbet.adil ne yapmış ta bu kadar tepki var anlamak imkansız.adam 3 yılda 2 lig atlattı. süper ligde oynuyorsunuz.ortalama bi takımımız var.ne istiyorsunuz kardeşim siz.kendinizi ne zannediyorsunuz da böyle yazıyorsunuz.gelmeyin maça olur biter.bu kadar uzatmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Evet yönetim hata yapmıştır kabül.Ancak;Yönetim ha diyince gitmiyor buda senin haddin değil.Genel kurula gidilir adayını çıkarır seçtirir paşa paşa gönderirsiniz.Birdahada karnınızdan konuşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sene büyük başkandı. Bizde futbol anlayışı bu işte, bir kez hoşuna gitmedi mi, hemen göndermeye çalış.
    0
    0
    Yanıtla