SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarın Hayal Ettiği Takımı Oluşturacağız"

0
Güncellendi - 2017-06-23 21:21:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, Malatya’da yaptığı açıklamada, “Süper Lig’deki ilk senemizde herkesin saygı duyacağı bir takım olacağız” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürerken, Kulüp Başkan Adil Gevrek takımdaki son gelişmelerle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Taraftarlarımız rahat olsun”

Transferde önemli isimler ile imza aşamasında olduklarını belirten Gevrek, “Transfer dönemlerinde renklerine gönül verdiği takımın taraftarları dört gözle transfer bekler, aklıselim yönetimler ise en katkı sağlayacak oyuncuyu nasıl ederim de biraz daha aşağı fiyata transfer ederim, bunun hesabını yapar. Bizimki de o hesap. Ama taraftarlarımız rahat olsun. İnşallah hayal ettikleri takımı oluşturacağız. Tabi bazen üzerinde durduğumuz futbolcuların isimlerini paylaşamıyoruz. Bu durum transferde sessiz kaldığımız anlamına gelmesin. Transfer dönemlerinde futbolcu isimleri bir kulüple duyulmaya başladığı an hemen değeri ikiye katlanır. O yüzden camiamız, taraftarımız bize güvensin. Aldığımız ve alacağımız isimler oldukça kaliteli ve bize katkı sağlayacak isimler. Süper Lig’deki ilk senemizde herkesin saygı duyacağı bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

“Bir spor kulübü, tesis yatırımları ve kurumsal yapısı ile fark oluşturur”

Gevrek, tesisleşme noktasında önemli adımlar attıklarını da paylaşarak, şunları söyledi:

“Bir spor kulübü, tesis yatırımları ve kurumsal yapısı ile fark oluşturur. Biz de Süper Lig’deki ilk senemizde hem sportif başarı hem de tesisleşme noktasında önemli adımlar atıyoruz. Başkaları gibi ‘Bu sene bekleyelim, takımı ligde tutalım’ gibi bahanelerin arkasına sığınacak değiliz. Tesisleşme futbolcu transferinden çok daha önemli. Bu noktada bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’ye, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni tesisimizin projesi hazırlandı ve teslim edildi. Allah kısmet ederse bu seneyi antrenman sahalarının yanındaki kullanılmayan tesiste geçirmeyi ve 1 sene içinde de yeni tesisimize taşınmayı planlıyoruz.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cengizsinsl (6 yıl önce)
    Malatyamızın süper lige çıkmasında emeği olan herkese teşekkürler .Malatyasporumuz şehrimizin markası,sevdası,heyecanı ve dolayısıyla ortak değeri.Bunun için tüm Malatyalılar ,Malatya'yı sevenler canı gönülden sahiplenip tüm yurtta hatta yurt dışında gereken elinden gelen katkıyı yapmalıdırlar .Taraftarın en büyük katkısı stadı doldurması Tutku'yu heyecanı alabildiğince yansıtmasıdır.Bu her Malatyalının asli vazifesidir.Temenni ediyorum yönetimde taraftarı özeliklede Yen'i taraftar guruplarını türbene çekmek için projeler üretir.Stadın doldurulması birliğimiz beraberliğimiz herşeyden önemlisi şehrimizin ortak paydası olarak huzuru içinde çok önemlidir.Fazla uzatmadan başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sporx (6 yıl önce)
    Başkan çok bilinçli davranıyor,bu Malatyaspor'a ve Malatya halkının yararınadır.dediği gibi tesisleşme ve kurumsallaşma çok önemli.bu konuda kamuoyu olarak destek olalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Bugün ki iftar yemeğinde ne konuşuldu. Yeni tesis proje görselleri yok mu. Biri bilgi verebilir mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Siz gerekeni yapıyorsunuz başkanım teşekkür ediyoruz.Tribünlere bir standart gelsin. Bu konuda bir çalışma yapın lütfen.Örneğin,Aile tribünü(%50indirim) baba oğul tribünü (%25 indirim), hem geleceğe yatırım,aileleri teşvik ve devamlı desteğiniz olur.Altyapı disiplinli bir planlama ile Türkiye ye örnek bir çalışma olur.
    0
    0
    Yanıtla