SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tartıştığı Babasını Tahra İle Öldürdü

Tartıştığı Babasını Tahra İle Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Akçadağ ilçesinde psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen genç, tartıştığı babasını tahra ile öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Akçadağ ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen S.Ş. (32) ile babası Sabri Ş. (68) arasında aile içi bir konudan dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası S.Ş., evde bulunan tahra ile babasını kafasından yaraladı. Sabri Ş. kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Sabri Ş.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

S.Ş. olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yasin (1 yıl önce)
    Tarha değil derhe olacak sayın editör olay mahallemizde yaşandı çok kötüydü
    %57
    %43
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (1 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    ikiside aynı şey zaten halk ağzındaki ismi derhe
    %54
    %46
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Yani burada mevzu yazım kuralları mı bir evlat bir babayı öldürüyor daha kötü ne olabilir
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yasin kardeşimiz doğru söylüyor. Malatya'da onun adı derhe'dir. tarha diyene gülerler, o sosyetik ismi. arada sırada teze cami, çırmıhtı demekle olmuyor sadece bu iş. madem Malatya ağzını kullanacam diyorsunuz her yerde kullanacaksınız sayın editör. Allah rahmet eylesin ölen vatandaşa.
    %48
    %52
    Yanıtla