SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tartıştığı Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

Tartıştığı Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Cumartesi gece saat 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Eğitim sokakta bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden ve aralarında uzun süredir geçimsizlik bulunan Tolunay Şimşek (29) ile eşi Eda Ş. (29) arasında ailevi bir konu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Eda Ş., kocası Tolunay Şimşek’i bıçakla sırtından yaraladı.

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tolunay Şimşek kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Tolunay Şimşek'in cenazesi Adli Tıp Malatya Grup Başkanlığı'ndaki otopsinin ardından öğle saatlerinde Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. 

Katil zanlısı kadın ise gözaltına alındı. Eda Ş., polis ve savcılıktaki sorgusunun ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Bulent (1 hafta önce)
    Iki taraf içinde çok zor bir durum benim dikkat çekmek istediğim kadın eşini 8 bıçak darbesiyle öldürüyor ve hiç bir haber sitesi 8 bıçak darbesini yazmıyor tersi bir durum.olsa allah muhafaza akşam ana haberlerde manşet olurdu can sa erkekte can kadında can
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 hafta önce)Bulent isimli kullanıcı yorumuna
    8 bıçak darbesi olduğunu nerden biliyorsunuz cenazeyi mi gördünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (2 hafta önce)
    erkek yapsaydı cani koca eşini öldürdü diye haber yaparlardı..Kadın olunca sus pus
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Faruk (2 hafta önce)
    Tek (Cani) erkek değilmiş, inşallah ulusal basına da erkek cinayeti diye yansır... Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fatih (2 hafta önce)
    Öncelikle Allah rahmet eylesin demekki bu ülkede tek erkek şiddeti yada kadın cinayeti yoktur kadınlarda erkek öldürüyor malesef üzücü
    %88
    %12
    Yanıtla