SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Bir Vatandaşımızı Mağdur Etmeyeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmalarını sürdüren AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve teşkilat üyeleri ile birlikte Eskimalatya’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

6 Şubat’ın izlerini silmeye kararlı olduklarını kaydeden AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, tek bir vatandaşı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yaraları saracaklarını söyledi.

Esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu da vurgu yapan Taşkın, esnaf vatandaş el ele vererek Malatya’nın yeniden imarı ve ihyası için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Kalıcı konutlarla ilgili gelinen son durum hakkında bilgiler de paylaşan Taşkın, 7 ay gibi kısa bir sürede deprem bölgelerinde toplamda 30 bin konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini kaydetti. Asrın felaketinden ağır yara alan Malatya’da deprem sonrası yapımına başlanan kalıcı deprem konutlarından 6 bin 181’inin hak sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Taşkın, evler tamamlandıkça hak sahiplerine her ay teslim edilmeye devam edileceğini de dile getirdi.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın daha sonra beraberindekiler ile Battalgazi Belediyespor’u da ziyaret ederek kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Taşkın, Battalgazi Belediyespor’un daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını da ifade ederek, “Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette kulüp yönetimi tarafından Başkan Adayı Bayram Taşkın’a üzerinde adının yazıldığı 44 numaralı Battalgazi Belediyespor forması da hediye edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız