SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekeri Kopan Oto Kaza Yaptı, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-13 04:42:32
Tekeri Kopan Oto Kaza Yaptı, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin lastiğinin seyir halindeyken fırlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, havalimanı yolu Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, havalimanı istikametine seyir halinde olan 38 AL 153 plakalı otomobilin tekerleği bir anda fırladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, M.H. (56) ve E.H. (57) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Memet (5 yıl önce)
    Onu boşverinde arabanın tekeri niye kopmuş durduk yere ona bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    OTO ne demek editör bey. Benim bildiğim OTO otomatiğin kısaltması. Yani senin yazdığın başlığı otomatik kaza yaptı olarak mı anlayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış biliyorsun efendi. Senin mantığına göre otoyol otomatik yol demek öyleyse!.. Hareket eden araçla, taşıtla ilgili kullanılan yaygın bir kelime oto ve sen hariç anlayan anlıyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Oto nun birinci anlamı otomatik yani kendi kendine demektir. Otokontrol deyince araba kontrol olarak mı anlıyorsun ? Git bir sözlük al oku. Sen arabadan bahsederken oto mu diyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlayışına hayran kaldım vatandaş
    0
    0
    Yanıtla
  • vay be kafaya bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Oto kelimesinin kullanilmasinda teknik açıdan problem yok. Ancak hakikaten araç veya araba kaza yaptı demek varken oto kaza yaptı demek de absürt duruyor. Daha güzel kelimeler seçilmeli. Araç sahibine geçmis olsun.
    0
    0
    Yanıtla