SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekin 44 Malatyaspor'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:14
Tekin 44 Malatyaspor'da
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’da takımın başına İsmail Tekin getirildi. 
 
Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan 44 Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Alkasoğlu, “44 Malatyaspor’un başına tecrübeli ve Malatya’nın bildiği bir ismi getireceğimizi daha önceden açıklamıştık. Futbola uzun yıllarını vermiş ve büyük başarılar elde etmiş olan İsmail Tekin hocamızla anlaştık. Hocamızla uzun vadeli düşünüyoruz. Hem kulübümüz hem de hocamız için hayırlı olsun” dedi.
 
Tekin’in tecrübesiyle takıma büyük katkılar sağlayacağının altını çizen Alkasoğlu, “İsmail Tekin hocamız yıllarca futbola büyük hizmetler verdi. İnanıyorum ki, 44 Malatyaspor’a tecrübesiyle büyük katkılar sağlayacak ve takımımızın bir üst lige çıkmasında büyük rol oynayacak” ifadelerini kullandı.
 
Alkasoğlu, transfer çalışmalarına başladıklarını da belirterek, “İç transferde çalışmalarımıza başladık. İç transferimizi kısa süre içinde tamamlayıp, dış transfere yoğunlaşacağız. Lig başlamadan 6 hafta önce kamp çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. 
 
Malatya’ya profesyonel bir takım kazandırmayı amaçladıklarını kaydeden Alkasoğlu, “44 Malatyaspor yerelde esnaflarımızın vermiş olduğu destekler sayesinde bugünlere geldi. Yeni oluşan yönetimimiz takıma büyük katkı sağlıyor. Amacımız birlik ve beraberlik içinde takımımızı 3. Lig’e çıkarıp, Malatya’ya ikinci profesyonel takımı kazandırmak” şeklinde konuştu.
 
Alkasoğlu, ayrıca yönetimin görev dağılımını yaptığını da belirtti. 44 Malatyaspor’da görev dağılımı şöyle oluştu: 
 
“Barış Bingöl-Kulüp Başkanı, Müslüm Boztaş - Başkan Vekili, Ramazan Dere - Kulüp 2. Başkanı, Kemal Oğuz - As Başkan, Bekir Karabuya - As Başkan, Hanifi Cangönül - Başkan Yardımcısı, Serkan Alkasoğlu - Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Bülent Uludağ - Futbol Şube Sorumlusu, Kadir Biçer - Genel Kaptan, Fikret Karaduman - Tesisleri Sorumlusu, Kadir Kılınç - AR-GE Sorumlusu, Nihat Kılınç - Altyapı Sorumlusu, Gökhan Kolukısa - Mail İşler Sorumlusu, Nuri İlgün - İstanbul Kanadı Sorumlusu, Murat Yıldırım - TFF Sorumlusu, Mehmet Bay - Yurt İçi Sorumlusu, Mahmut Aslan - Yurt Dışı Sorumlusu.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız