SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teklif Geleni Veririz, Hep Böyle Yaptık!"

0
Güncellendi - 2020-01-05 02:24:57
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Guilherme’ye herhangi bir teklif gelmediğini ifade ederek, teklif gelirse değerlendirebileceklerini söyledi.

Gevrek, TRT Spor’da yayınlanan "Spor Hafta Sonu" programında açıklamalarda bulundu. Gevrek, ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitirmediklerini belirtti. 

Ligin ilk yarısıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Adil Gevrek, ilk yarıyı istedikleri yerde bitirmediklerini belirtti. 

Gevrek, ilk yarıyla ilgili şunları söyledi:

“Ligin ilk yarısını 24 puanda tamamladık. Kötü bitirmedik ama hedeflediğimiz yerde de tamamlayamadık. Hedefimiz ilk yarı itibariyle 28-29 puan toplamaktı. İlk yarıyı çok kötü bir yerde bitirmedik ama bu kadroya göre de çok iyi bir yerde de tamamlamadık. Futbolda bazı kısmetsizlikler olabiliyor. Çok iyi oynadığımız maçta puan alamayabiliyorsun, kötü oynadığın maçta puan alabiliyorsun. Bu sezon hem hakem hem de kendi hatalarımızdan dolayı çok maç kaybettik. İlk yarı geride kaldık. 24 puan topladık, artık önümüze yani ikinci yarıya bakacağız.” 

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Gevrek, Anadolu kulübü olarak teklif gelen her futbolcuyu verebileceklerini kaydetti. 

Gevrek, büyük takımlardan teklif geldiği takdirde oyuncuların önünü açmak gerektiğini vurgulayarak, “Kulübün menfaatlerini de düşünmek gerekiyor. Ekonomik anlamda dengeleri sağlamak için Anadolu takımları olarak teklif gelen futbolcuları verebiliriz. Bugüne kadar hep böyle yaptık” şeklinde konuştu.

Guilherme ile ilgili çıkan transfer dedikodularına da değinen Gevrek, “Sosyal medya ve basında haberler çıkıyor. Guilherme ile ilgili herhangi bir şey yok. Herhangi bir takımla da görüşmedik. O konuda sadece sosyal medya ve basında çıkan haberler var. Teklif gelirse her oyuncumuz için düşünülebilir” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Guilherme, Temmuz 2019'da B.Yeni Malatyaspor'la olan 'kiralık' sözleşmesini yenilerken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    'ya birde sana uygun bir teklif varsa hani fenerden filan.. tutmayalim biz seni...zeten fenerli olduğun ve kongre üyesi olduğun ve herdaim fb menfaatine hareket ettiğini biliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sigortacı (4 yıl önce)
    İyi oyuncuyu satmak ne dir ya biz maça döküntüleri izlemek için mi gidecegiz kesinlikle iyi topçular satlimamali . Sonra turbinlerde taraftar bulamazsınız ben gitmem Başkan luften gilerme satlimamali
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamacı (4 yıl önce)
    Müthiş bir vizyon ve akılcı anlayış:) Fiyat düşürmek için daha iyi bir açıklama yapamazdı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Adam.takimin en iyi en yararli oyuncusunu gönderme derdinde
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    Fenerbahçe kongre üyesi bir başkanımız var tabiki fenere çalışacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (4 yıl önce)
    Başkan her futbolcu da satılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    boşuna erol bulut başkan günlük düşünüyor demedi mecnun başkanı biraz örnek al senden bir şey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Hep futbolcu satacakmış...sadece kulübün maddi menfaati için oynaniyorsa..maçta satiliyordur...şimdi daha iyi anlaşiliyor....peki gilermeyi satarsan ben stada erkan kaşı izlemek içinmi gelecem..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Teklif gelirse veririz ne demek başkan? Mehmet ekici ile takası bile düşünülemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Başkan ver de iyileri verip çöpleri alma bir zahmet. sadık'ı verdin, yiğithan'ı aldın bir maç oynamadı. sattığın iyi futbolcuların ( aleksiç, auzubike, mutayip) hiçbirinin yerini doldurmadığın gibi onların yerine ptt 1. ligde bile zor oynayacak sakat, emekliliği için gün sayan erkan kaş, rahman buğra, ahmet ildiz, umut bulut gibi futbolcuları aldın. gelen, gideni aratır oldu. böyle yapacağınıza ptt 1. ligden veya dışarıdan genç, istikbal vaad eden sadık, ertaç, gillerme, auzubike gibi futbolcuları alın. malatya sırf bonservisi elinde diye sakat ve emekli futbolcu yuvası değildir. erol hoca bu yüzden gitti korkarım sergen de bu yüzden gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)pasa isimli kullanıcı yorumuna
    mutayıp kim
    0
    0
    Yanıtla