SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adam Oyalamış, Kadın Çalmış

0
Güncellendi - 2020-11-17 08:40:20
Adam Oyalamış, Kadın Çalmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, bazı hırsızlık olayları aydınlatılırken, ruhsatsız silahın yanı sıra uyuşturucu ele geçirildi.

Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmasıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• 15.11.2020 günü Kavaklıbağ Mahallesinde bulunan bir işyerinden 8.000 ₺ değerinde 3 cep telefonun çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmada işyerine gelen bir erkek şahsın müştekiyi oyalamak suretiyle işyerinden dışarı çıkardığı, ardından işyerine gelen bir bayanın bahse konu cep telefonları alıp uzaklaştığı belirlenmiş, çevrede yapılan kamera kayıtları incelemesi sonucu olayı gerçekleştiren şahısların N.B. ve M.O. isimli şahıs oldukları tespit edilmiş, şahıslar çalmış oldukları cep telefonları ile birlikte yakalanmış, 16.11.2020 günü sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde bir ikametten cep telefonun çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmada olayın şüphelisi G. K. ve M. U. isimli şahıslar yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

• 19.10.2020 günü Tecde Mahallesinde iki farklı inşaattan malzeme çalınması olayı ile ilgili şüpheli şahsın İ. H. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

• Taştepe mahallesinde bir şahıstan 3.45 gram Esrar ele geçirilmiştir.

• Sanayi Kavşağı ve Matim İş Merkezi önünde yapılan şok uygulamada, plakasız 2 motosiklet şase ve motor numarasından incelenmiş, bahse konu motosikletlerin trafikten çekme belgeli olduğu anlaşılmış olup her iki motosiklette trafikten men edilmiştir.

• Nuriye Mahallesi civarında yapılan şok uygulamada 2 kesici alet elde edilmiştir.

• Tandoğan Mahallesinde bir şahıstan 2.70 gram Esrar ele geçirilmiştir.

• İnönü Mahallesinde bir şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya 2.Aslliye Ceza mahkemesince Yaralama suçundan Arandığı anlaşılmış ilgili birime teslim edilmiştir.

• 15.11.2020 günü hilti ve vidalama makinasının çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmada olayın şüphelisi Suriye uyruklu A.H. isimli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapılmış, ayrıca çalınan malzemeler temin edilerek müştekisine teslim edilmiştir.

• Çavuşoğlu Mahallesinde iki şahsın üzerinde 0.22 gr Metanfetamin ve 11.94 gr esrar maddesi alınmış,

• İskender Mahallesi'nde uygulama yapan görevlerimizden kaçan bir araç kovalamaca sonucu Taştepe Caddesi üzerinde yakalanmış, araç sürücüsü M. D. isimli şahsa, 48/9Alkol kontrolü tespiti için cihaza üflemeyi kabul etmediğinden, sürücü belgesi yanında bulundurmamaktan, 44/1-A Dur ikazına uymayarak kaçmaktan toplamda 3.782 TL Trafik cezası uygulanmıştır.

Ayrıca Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince:

• 15.11.2020 günü uygulama noktasında durdurulan İ.P. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araçta arama yapılmış; 1 ruhsatsız tabanca ve 3 fişek ile 1 kesici alet bulunmuş ve bahse konu suç unsurlarına el konulmuştur."

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız