SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Temizlik İşçisinin Feci Ölümü

0
Güncellendi - 2018-08-18 05:49:59
Temizlik İşçisinin Feci Ölümü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çöp toplayan kamyonun arkasından inerek kaldırımdaki çöp poşetlerini almak isteyen temizlik işçisi o esnada taksinin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

 Kaza 16 Ağustos Perşembe günü gece saat 02.50 sularında  İnönü Caddesi Malatyapark AVM önünde meydan geldi. İddiaya göre; şehir merkezinden Viraj kavşağı istikametine seyir halinde bulunan 44 LY 045 plakalı belediye çöp kamyonundan inerek kaldırımdaki çöpleri almak isteyen 58 yaşındaki temizlik işçisi Mehmet Kaya’ya aynı istikamete gitmekte olan O.A. yönetimindeki 44 T 1046 plakalı taksinin çarpması sonucunda yaralandı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı temizlik işçisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Taksi şoförü O.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

ÇINAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü personeli Mehmet Kaya için taziye mesajı yayımladı.

Taziye mesajında Mehmet Kaya’nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Belediyemizin Temizlik İşler Müdürlüğünde görev yapan personelimiz Mehmet Kaya, 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü İnönü Caddesinde çöp toplama faaliyeti sırasında bir aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetmiştir. Değerli personelimiz Mehmet Kaya’nın vefatının derin üzüntüsünü içerisindeyim. Merhum Mehmet Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi.

Burhan Karaduman - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr) / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Egemen (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet ahmet (5 yıl önce)
    Birgun haberlere bende cikarim muhtemelen taksiciyi katleden vatandas diye.. Arkadas bu Malatya'da taksiciler arac kullanmayi bilmezler ancak Schumaer gibi takilirlar. Milletin basina bela olmayin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Temizlik işçisi , loğar yani lağım arızaları ına bakan insanların maaşı en az güvenlik birimlerinde çalışanlarla hemen hemen aynı veya onlara yakın olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET TUTAL (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Allah ,Ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Ekmeğini en helal şekilde kazanan mesleklerden biri olan temizlik işleri personelimize allahtan rahmet dilerim.Rızkın ve ailenin geçimi için o saatte alnının teri ile çalışıyordun.Alın terlerine şahit olduğum mesleklerden biri.Çok üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Kazayı bire bir şahit oldum. Gece o yolun karanlık olması ve ticari taksinin başka bir ticari ile yarıştığı doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa (5 yıl önce)
    Maalesef Malatya’da taksici ve minibüsçü terörü mevcut. Kural tanımazlar ışık bilmezler kırmızı Işık’ta kuyrukta en arkadan sollar öne geçmeye çalışırlar, (özelliklede minibüsçüler) trafikte sallana sallana giderler trafiği sıkıştırırlar sorsanda hemen ekmek parası derler. Tamm ekmek parası kazanın ama başka insanlarında hakkına geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • evet sefanın dediklerine katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eda malatya (5 yıl önce)
    Rabbim ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin inşallah geride kalanlar geçim güçlüğü çekmez bazı işsiz güçsüzler de taksici oluyor işde yolları yarış alanı gibi görüyorlar (düzgün araba kullanan taksicileri tenzih ederim)
    0
    0
    Yanıtla
  • can (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesın kural tanımayan cok sayıda saygısız taksicilere denetim lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Taksicilerin çoğunda kurala uymama ve hızlı kullanma alışkanlıķ olmuş. Daha sıkı denetim gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Taksicilerin geneli trafik kurallarına uymuyor, bir çoğunda şehir içinde aşırı hız, makas atma, yüksek sesde müzik dinleme ,müşteriye saygısızlık mevcut.Emniyet bir zahmet el atsa şu taksicilere artık
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    taksiciler dikkatsiz çok hızlı ve asabi kullanıyor aracı. çoğunun arabası kazalı. birilerinin taksicileri uyarması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin, gecenin o saatinde trafik de yoğun değilken buna dikkatsizlik, bilemiyorum ama acaba suç kimde. Lütfen daha dikkatli olalım hem sürücüler hemde yayalar olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • sonay (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun :-(
    0
    0
    Yanıtla
  • murat kaya (5 yıl önce)
    koskoca yolda gecenin 3 ünde boş yol yok muydu adama çarpmış Allah rahmet eylesin sanıgın tutuklanması gerek bunun kaza oldugunu düşnmüyorum Trafik olmamasına rağmen yaya çarpmak ilginç geliyor bana
    0
    0
    Yanıtla
  • İşiniz gücünüz komplo! He zaten cinayet bu ! Laf olsun torba dolsun! Kazayı yapanı tanıyorum hiçte senin suizanın gibi bir durum yok! Allah iftiracının hasetçinin şerrinden korusun!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • İki taksici yarış yapmış diyorlar öyle olmasın. Malatya’da bazı taksicileri bazı minibüsçüleri herkes biliyor Emre bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim burda tek söylediğim herşeyin altında bir şey aramak yoksa Allah rahmet eylesin kesinlikle hata var. Kesinlikle ihmal var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle. Olan ölene ve ailesine oldu. Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • taksici cinayetle yargılnamalı ....neticede bir insan hayatı sona erdi ...trafikte olması sonucu değiştirmez şehir için hız sınırı belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş.
    0
    0
    Yanıtla