SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

TFF 1. Ligin 14'üncü Haftasında Kritik Maçlar

0
Güncellendi - 2016-12-08 02:20:53
TFF 1. Ligin 14'üncü Haftasında Kritik Maçlar
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 14’üncü hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmalar bir anlamda takımların gelecek adına kaderlerini de belirleyecek.

TFF 1. Lig’de 13 hafta sonunda Yeni Malatyaspor 26 puanla zirvede yer alıyor. Ligde son 3 haftada 8 puan kaybederek, kredisini tüketen sarı kırmızılılar, Pazar günü sahasında konuk edeceği Bandırmaspor’u yenerek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Alt sıradaki takımlarla arasındaki puan farkının kapanması nedeniyle sahasında Bandırmaspor karşısında mutlak 3 puanı hedefleyen sarı kırmızılılar, iç saha avantajını kullanmak istiyor.

Yeni Malatyaspor’u sahasında 2-0 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Göztepe, ligin 14’üncü haftasında zorlu Sivasspor deplasmanında puan arayacak. Lider Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 1’e düşüren İzmir ekibi, ligde çıkışa geçen ve üst sıraları zorlayan Sivasspor ile Cumartesi günü deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Ligde topladığı 21 puanla beşinci sırada yer alan Sivasspor, evinde Göztepe’yi yenerek, hem çıkışını sürdürmek hem de üst sıradaki takımlarla arasındaki puan farkını düşürmek istiyor. Göztepe ile arasında 4 puanlık farkı kapatmak isteyen Yiğidolar, İzmir ekibini sahasından eli boş göndermenin planlarını yapıyor.

Ligde 23 puanla üçüncü sırada yer alan Bolusdpor ise 13’ncü haftada Balıkesirspor’a son dakika penaltı golüyle yenilmiş ve büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Üst sıralardan kopmak istemeyen kırmızı beyazlılar, ligin 14’ncü haftasında zorlu Adana Demirspor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

Son lig maçında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 6-0 yenen Eskişehirspor ise son haftalarda çıkış arayan Samsunspor deplasmanına çıkacak.

TFF 1. Lig 14’üncü hafta

9 Aralık Cuma

18.30 Kamil Ocak Stadı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Elazığspor

10 Aralık Cumartesi

13.00 Yeni 4 Eylül Stadı Sivasspor-Göztepe

16.00 5 Ocak Fatih Terim Stadı Adana Demirspor-Boluspor

18.30 Balıkesir Atatürk Stadı Balıkesirspor-Şanlıurfaspor

11 Aralık Pazar

13.00 Bornova Stadı Altınordu-Manisaspor

13.00 Samsun 19 Mayıs Stadı Samsunspor-Eskişehirspor

18.30 Malatya İnönü Stadı Yeni Malatyaspor-Bandırmaspor

18.30 Denizli Atatürk Stadı Denizlispor-Ümraniyespor

12 Aralık Pazartesi

18.30 Mersin Stadyumu Mersin İdmanyurdu-Giresunspor

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    Yeni,malatyaspor,mutlaka,bandirma,ve,adana Demir,sporu,yenmesi,gerekir,aksi,taktirde Sanpiyonluk,hayel,olur
    0
    0
    Yanıtla