SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Maç Oynansın İstedi, Trabzon İstemedi

0
Güncellendi - 2020-01-25 19:51:14
BYMS Maç Oynansın İstedi, Trabzon İstemedi
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor, Malatyaspor maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı her türlü kararı saygıyla karşılaşacaklarını bildirdi. BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü ise maçın aynı gün ve saatte oynanmasını istediğini duyurdu.

TRABZON'DAN AÇIKLAMA..

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Süper Lig Cemi Usta Sezonu'nun 19. haftası münasebetiyle Pazartesi günü oynayacağımız Btc Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasına Trabzonspor Kulübü olarak hazır bulunmakla birlikte, Elazığ depreminin ardından bölgede oluşan hassas durum nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağımızı kamuoyunun dikkatine sunarız" ifadelerine yer verildi.

VE MALATYASPOR CEPHESİ..

B.Yeni Malatyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada da, maçın belirlenen gün ve saatte oynanması isteği belirtildi.

Mesajda, "Elazığ ve Malatya illerini etkileyen depremin yaraları sarılırken, özellikle bölgemizin yaşadığı travmadan bir an önce kurtulması ve hayatın olağan akışıyla devam etmesi adına Pazartesi günkü Trabzonspor müsabakamızın aynı gün ve saatte oynanmasını büyük camiamızın da yüksek anlayışıyla uygun olacağını düşünüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Trabzon, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Andry (4 yıl önce)
    Talep Malatya dan gelse anlarim ama talep TS dan geliyor sorun burda. Yani depremi bahane edip gelmiyorsa hükmen maçı Malatya'ya versinler. Bizimki can değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Trabzonlu siyasetçiler ve iş adamları Türkiye de söz sahibi onların istekleri akp döneminde red edilemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (4 yıl önce)
    Esas eksik olan Malatya. Forvet bile yok. Federasyon Malatya lehine olan bir karar almış. Malatya'nin gücünü bitiren yönetimi kurtaran bir karar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Vakeme zaten haksız bir kartla cezalandırıldı eğer ceza alacaksa bunu mutlaka Malatya maçında uygulanması gerekir federasyon buna dikkat etmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Spor (4 yıl önce)
    Sen tut ev sahibi dediğini yapma deplasman takımınınki yap bak su işe
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (4 yıl önce)
    Trabzon kupa maçında 120 dk. Oynadı. Yorgunluklarını atıpoynayacaklar. Bence trabzona avantaj oldu bu durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Maç ertelendi neakeme cezası geçmemelı... adil gevrek forvet transfer yapsinlarr
    0
    0
    Yanıtla