SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tıbbi Cihaz Kullanan İçin..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:06:37
Tıbbi Cihaz Kullanan İçin..
A- A+ PAYLAŞ

Solunum cihazı, diyaliz makinesi, yaşam destek ünitesi gibi elektriğe bağlı tıbbi cihazlar kullanan abonelere gecikmiş borçlarından dolayı elektrik kesme uygulamasının, 30 gün süreyle erteleneceği bildirildi. 

Konu hakkına yazılı bir açıklama yapan Fırat Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, "Elektrik dağıtımını yaptığımız Fırat bölgesinde bulunan ve sağlık nedenleriyle; solunum cihazı, diyaliz makinesi ve yaşam destek ünitesi gibi hayati önem arz eden elektrikli tıbbi cihazlar kullanan aboneler için; gecikmeden kaynaklı borçlara ilişkin yapılacak elektrik kesme işlemi, fazladan 30 gün ötelenecektir. Abonelerimizin, durumlarını belgeleyen evrakla bize başvurmaları halinde, elektrik borçlarını ödemede herhangi bir gecikme yaşadıkları takdirde, borçtan dolayı kesinti uygulaması ilave 30 gün ötelenecektir. Elektrikle çalışan tıbbi destek ünitelerinin; buna ihtiyaç duyan hastaların hayati fonksiyonlarını devam ettirmesinde çok önemli yeri var. Bizim nazarımızda sağlığın bir bedeli yok. Abonelerimizin yaşamındaki en hassas dönemlerinde onlara bir nebze yardımcı olabilmek en büyük amacımız. 30 gün ötelemeye dair bilgiyi ne kadar çok kişiyle paylaşabilirsek, o denli çok insana yardımcı olmuş olabileceğiz" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız