SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

TOKİ'den Malatya'ya 599 Afet Konutu İhalesi

TOKİ'den Malatya'ya 599 Afet Konutu İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı aracılığı ile 599 adet konutun inşaatını pazarlık usulü ile ihale etti.  

Alınan bilgiye göre; TOKİ tarafından Bahçebaşı Mahallesi 2. Etap 599 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirildi.  

Projenin yaklaşık maliyetinin 913 milyon TL olduğu kaydedildi.  

Pazarlık usulü ile yapılan ihaleye Temhek İnşaat + Polat Kuyumculuk 919 milyon TL, Biser İnşaat + Merkez Yapı İnşaat 944 milyon TL, Yıldızlar İnşaat  979 milyon TL, Rec Uluslararası İnşaat 1 milyar 20 milyon TL ve Maksem Yapı ise 1 milyar 20 milyon lira teklif verdi. 

İhalenin değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    50099 Olsa bile yetmez. Artık çok zor günler bekliyor Malatya yı. 20 Yıldır vatandaştan alınan deprem vergileri nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkan (1 yıl önce)
    Elazığ firması yine en ucuz teklifi vermiş adamlar her kulvarda varlar..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    599 ya diğer vatandaş nasıl edecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adnan (1 yıl önce)
    Yapılacak binalara ek ücret istenilecekmi? Bunun yasal bilhassa asaletli olmasını kim sagliyacak? Yoksa 1mil. Daireyi 2mil satılacak.? Yani yıkılan binaların farkını kim ödeyecek? Çok sorun var Cook çok soru var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Polat kuyumculuk? Adamlar her durumda kazanıyor... deprem, afet farketmiyor, rantiye her durumda kazanıyor...
    Editörün Notu: Bu Polat sizin tahmin ettiğiniz değil!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Eyvallah, öyle zamanlar yaşıyoruz ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba ihale sonuçlandı mı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Pazarlık usulü ihale. Normal bir ihale neden yapılmıyor acaba? Biz hiç bir zaman ders almayız. Koca devleti partiye çevirdik. Bu kadar küçülttük. Dünya bizi kıskanıyor değil mi? İhamız var, sihamız var ancak vatandaşımızın canını koruyacak aklımız yok.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Berk (1 yıl önce)
    Henüz.benim.binara.gelinmedi
    %100
    %0
    Yanıtla