SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsler Çıkamadı, Vatandaş Yürüdü

0
Güncellendi - 2016-12-15 21:46:30
Otobüsler Çıkamadı, Vatandaş Yürüdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da başlayan kar yağışı kente yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken belediye ekipleri de kapanan yolların açılması için çalışma başlattı.

Yoğun kar yağışı ile birlikte Malatya beyaza bürünürken özellikle hazırlıksız yakalanan sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çektiler. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi ekipleri kapanan yolların açılması için çalışma başlatırken özellikle Yavuz Selim Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarında kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Belediye yolcu otobüsleri yüksek kesimde olan TOKİ konutlarına çıkamayınca yolcuları alt bir bölgede indirmek zorunda kaldı. Yaklaşık 1 kilometrelik uzaklıktaki evlerine yürüyerek gitmek zorunda kalan vatandaşlar ise ekiplerin zamanında karla mücadele etmediğinden şikayetçi oldular. Bölgede bulunan TOKİ Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde randevusu olan vatandaşlar da alt bölgede otobüsten inerek yürümek zorunda kaldılar.

iha

toki1

toki2

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • hasan balcı (7 yıl önce)
    Çıkılmıycak rampa degil fakat diş hastanesinin virajı olmamış ve Yıllardır biri gelip düzeltmedi.Yağmur ağınca bile zor çıkılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Olsun Bızım trambus sıstemımız var yaa gerısı bos alkışa devam:)
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    yeşilyurdu bilemiyorum ama battalgazı olsun büyükşehir olsun kendi sayfalarında ve ilgili daire başkanlıklarının ortak çalışmaları sosyal paylaşım sitelerinde boy boy gösteriyor.tüm ekip ve araçlarlarıyla beraber hizmet vermeye çalışıyorlar...el insaf biraz viçdani bakalım ona göre yorum yapalım.sonucta bu kar aksam 10 kadar durmadan yagdı.yağışla beraber çalışılıyodu da hatta ekipler saat 12 ye yakın çalışıyolardı.onlarıda düşünmek lazım.mevsim itibariylede aşırı don sogukları var ve çalışmları ister istemez aksatıyo.bu kar düser düşmez temizlenecek diyede bişey yok.sırasıyla birçak cadde ve sokaklara girilecektir.kusura bakmayın ama bence olaylara sorunsal deilde çözümsel bakın.hatta elinize bi süpürge ve kar küreme küreği alın bir kürekte siz silin derim.sıcak ortamda bilgisayar başında oturup yorum yapmaya benzemez.dışardaki çalışan arkadaşlarımızın kıymetini bilelim..saygı duyalım haksızlık etmeyelım.deger cercevesınde eleştirelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (7 yıl önce)
    Pembe otobüslere zaman para ve zaman harcayacağınıza oraya teleferik yapsa daha iyi olur belediye.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    İşçi birakmadi bu hukumet köy hizmetleri vardi eskiden özel idare vardı kapatıldı ne kaldiki şimdi taşeron a veriyor oda eline saglik hadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat SEKMAN (7 yıl önce)
    Karın tadını çıkarın.Kernekten mavi bir leğene binin.Ver elini aşağı.OOOO keyfi seyret
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (7 yıl önce)
    sınıfta kaldin belediye sınıfta
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    orda oturan ınsanlara yazık nasıl otobus cıkamaz oraya şaka gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    5Dakika konaga bigelsinler nasi calismislar bukadarda yalanolmaz neyolu ne isci ne makina kimseyok yolkapali yol
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Tek kelime ile yazıklar olsun. Beceriksiz yönetim. Bizi rezil ettiniz ama bilin ki siz rezil oldunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Toki deki vatandaş lara Allah kolaylık versin.Biz fahri kayhandaki sokaklardaki sitlerden çıkamyoruz.bütün sokalar hep kar dolu.belediye hiç buralara uğramadı.belediye diye birşey görmedik hiç.yani şehir kaderine terkedilmiş.bide donacak bu gece daha 10 gün çıkamayz arabalarla.yav bu nasıl şehir böyle. hiçmi sahibi yok bu gariban şehrin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram hasrin (7 yıl önce)
    Meğer iki boru döşemekle belediyecilik olmuyormuş birde bizim izollutepeye bakın yollarda ralli yapıyoruz hertarafta eşilmiş yollar. Hadi hayırlısı saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • MLT YsN (7 yıl önce)
    Malatya haber internet sitesi yöneticikerinden ricam şu yorumların altına resim ekleme de olsa daha iyi olur yorumları yazdığımızda yani sorunların fotoraflı halide yayınlasa daha iyi olur tşk ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    nasıl cıkamıyor otobusler ıstanbulda ne yokuslara cıkıyor otobusler
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)fk4444 isimli kullanıcı yorumuna
    ZİNCİR TAKMASINI BİLEN KAÇ ŞOFÖR VARDIR Kİ TRAFİĞE ÇIKSIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul'da kar iyi yağdığı zaman çoğu bölgelerde otobüsler çıkamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semt Sakini. (7 yıl önce)
    15 gün önce Toki de yolların kenarına tuz yığdılar ya. Kar yağınca erimemiş demek Belediye ne yapsın kardeşim. Bedava dağıtılan kömürlerin külünü biriktirin. Bedava dağıtılan makarnaları yeyip o kuvvetle külleri yollara serpin. Hah o zaman açılır yol. Her şeyi devletten beklemeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalan savici (7 yıl önce)Semt Sakini. isimli kullanıcı yorumuna
    Anlaşılan o makarna sana da gelmiş biliyosun kömür de almışsın biz nedense görmüyoruz bu gelenleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok üzülmüşe benziyorsun sana gelmedi diye. Makarnayıda sevmem oyunu makarnaya satanıda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Buraya Toki yapan kişinin seviyesini merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • bahar (7 yıl önce)
    müstehakız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Ne olacak TOKİ nin hali arkadaşlar. her zaman burası kar yağışında en etkilenen bölge. Belediyeler ne yapıyor arkadaş. Şuranın yolunu bir genişletseniz ve eve giren Kamyonun olduğu göbeği düzenleseler bir zahmet artık iyi olacak ama nerede...
    0
    0
    Yanıtla