SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik'ten Torbacı Operasyonu.. 9'u da Tutuklandı

0
Güncellendi - 2020-03-13 08:56:37
Narkotik'ten Torbacı Operasyonu.. 9'u da Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

BİR BAŞKA NARKOTİK OPERASYONUNDA DA 2 TUTUKLAMA.. Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Malatya genelinde 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

10 Mart ile 12 Mart günleri arasında yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yapan ve 'torbacı' olarak adlandırılan sokak satıcısı 9 şüpheli gözaltına alındı. Haklarında yasal işlem başlatılan 9 şüpheli adli makamlara sevkedildi ve tamamı tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Şubat ayında da yapılan operasyonlarda 189 şüpheli gözaltına alınmış, operasyonlarda 599,26 gr. Sentetik Kannabinoid, 1.444,16 gr. Metamfetamin, 857 Adet Reçeteye Tabi Hap, 381,31 gr. Kubar Esrar, 115 adet Ecstasy, 1,87 gr. Eroin ve 3,76 gr. Kenevir Tohumu maddeleri ele geçirilmişti.

NARKOTİKTEN BİR OPERASYON DAHA..

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ile ticareti" yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Ekiplerce 2 şüphelinin araç ve üst aramalarında 30,65 gram metamfetamin ve bu maddenin satışından elde edildiği değerlendirilen 520 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ile ticareti" suçundan tutuklandı.

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı