SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'de Sadece Randevulu Hastalara Bakılacak

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği, hastanenin tüm polikliniklerinde sadece randevulu hastalara bakılacağını belirterek, muayene için randevuların hastanenin internet sitesi üzerinden veya çağrı merkezi aranarak alınabileceğini duyurdu.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, randevu alındıktan sonra muayene için hastaneye gelirken ve hastanede mutlaka maske takılması ve sosyal mesafe kuralına uyulması uyarısında da bulundu.

“Zorunlu olmadıkça refakatçi getirmeyin, randevudan 20 dakika önce hastanede olun”

Randevu alarak muayene için hastaneye gelecek vatandaşların, zorunlu olmadıkça yanlarında refakatçi getirmemelerini isteyen İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği, ayrıca muayene olacakların randevu saatinden 20 dakika önce hastanede bulunmaları gerektiğini de hatırlattı.

Randevular internet sitesi ya da çağrı merkezinden alınacak

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, randevu almak için totm.inonu.edu.tr internet adresi ya da 444 19 96 numaralı çağrı merkezinin kullanılması gerektiği belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fırat (3 yıl önce)
    Malatya haber büyükşehir ve başkanla alakalı hiç haber yapmıyorsunuz neden acaba çok merak ettim hemde gündemde birsürü haber varken ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Onkoloji Hastanesini bir an önce açın lütfen. Hastalarımızın izole bir ortamda muayene ve tedavi edilmesini istiyoruz. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İnsanın yeni bir rahatsızlığı oluşmuş ise ne yapacak nereye gidecek randevu sistemi pandemiden önce hastalığı teşhis edilmiş ve tedavisi devam eden hastalara uygulanır bir ildeki bütün hastaneler pandemi hastanesi olmamaliydi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla