SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye 342 Personel Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

BAŞVURULAR BAŞLADI.. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nin en önemli sorunlarından biri olan hemşire ve sağlık teknikeri yetersizliğinin giderilmesi amacıyla, Turgut Özal Tıp Merkezi için, 300’ü lisans mezunu hemşire, 37’si ön lisans mezunu sağlık teknikeri ve lisans mezunu 5 personel olmak üzere toplamda sözleşmeli 342 sağlık personelinin alımı için kadro tahsis edildiği öğrenildi.

Sözleşmeli personel kadrosu tahsisinden sonra, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanı ile 2018 KPSSP3 puan türüne göre, erkek ve kadın 4 yıllık fakülte mezunu 300 hemşire alınacağı duyuruldu.

Aynı ilanda, 2 yıllık ön lisans programını bitirmiş ve 20188 KPSSP93 puan türüne sahip 37 sağlık teknikeri, lisans mezunu 2 fizik tedavi uzmanı ve 1 diyetisyen olmak üzere toplamda 340 sağlık personelinin yanı sıra lisans mezunu 2 psikolog alımı yapılacağı da açıklandı.

Başvurular bugün başladı, sonuçlar 23 Haziran’da açıklanacak

340 sağlık personeli ve 2 psikologun alımına ilişkin başvuru süreci 28 Mayıs – 12 Haziran 2020 tarihleri arasında işleyecek.

Başvurular, https://personelilan.inonu.edu.tr/ adresi üzerinden, internet ortamında yapılacak.

Yerleştirme sonuçları ise 23 Haziran 2020 tarihinde, aynı adreste açıklanacak.

Başvurularda aranan şartlar neler?

Alınacak personelin unvanları, sayısı, aranan nitelikler ve puan türleri şöyle:

Hemşire (E-K) : 300 - Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak - 2018 yılı KPSSP3.

Sağlık Teknikeri (Radyoloji): 15 - Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak - 2018 yılı KPSSP93.

Sağlık Teknikeri (Anestezi): 15 - Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliğiönlisans programından mezun olmak - 2018 yılı KPSSP93.

Sağlık Teknikeri (FTR) : 5 - Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hidroterapi önlisans programlarının birinden mezun olmak - 2018 yılı KPSSP93.

Fizyoterapist: 2 - Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak - 2018 yılı KPSSP3.

Psikolog: 2 - Yükseköğretim kurumlarının Psikoloji lisans programından mezun olmak - 2018 yılı KPSSP3.

Diyetisyen: 1 - Yükseköğretim kurumlarının Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak - 2018 yılı KPSSP3.

Güler HAZAR- Yeni Malatya Gazetesi – Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mücahit Bitmez (3 yıl önce)
    her bölümde tecrübem var ascılık teknik.vb
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim kurşun (3 yıl önce)
    Hastanenizde herhangi bir bölümünde çalışmak istiyorum saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (3 yıl önce)
    Biz lisans iktisatçılar neden hiç bir yerde toplu alımları duymuyoruz bunun vebalı çıkıyor Allah görüyor işte...
    0
    0
    Yanıtla