SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 33 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 33 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı.

19 KAZA..
Malatya il merkezi ve ilçelerde meydana gelen 19 trafik kazasıyla ilgili bilgiler şöyle:

• Melekbaba Mahallesi 4. Caddede oynamakta olan 8 yaşlarındaki A.B., bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Polis, kazadan sonra kaçan aracı ve sürücüsünü belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

• Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi’nde S.A. yönetimindeki 44 EL 379 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 5 yaşındaki S.Y.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Ankara Caddesi MAŞTİ Terminali yanında, R.D. yönetimindeki 23 EA 025 plakalı otosuyla, aniden yola çıkan 28 yaşındaki G.K. ve 9 yaşındaki Ş.N.K.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralı çocuğun durumunun ağır olduğu bildirildi. Sürücü hakkında işleme başlandı.

• Hidayet Mahallesi Çoban Sokağı girişinde, sürücüsü ve plakası saptanamayan bir aracın çarptığı 10 yaşındaki M.B.G. yaralandı. Polis otoyu ve sürücüsünü belirlemeye, yakalamaya çalışıyor.

• Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi Ören Caddesi üzerinde G.T. yönetimindeki 44 KZ 773 plakalı oto ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki telefon direğine çarptı. 07.00 sıralarında meydana gelen kazada sürücü ile otoda bulunan 27 yaşındaki Y.Ş. ve 23 yaşındaki Y.T. adlı bayanlar yaralandılar. Oto sürücüsünün alkollü olduğu saptandı.

• Hekimhan- Malatya yolu Atatürk İlköğretim Okulu önünde Ç.Ö. yönetimindeki 44 DP 182 plakalı oto ile S.Y. yönetimindeki 44 KT 853 plakalı oto çarpıştılar. 19.30 sıralarındaki kazada Ş.Y., İ.Y., E.Y., M.G., C.Y. ve S.Y. yaralandılar. Kazaya karışan aracın sürücülerinden Ç.Ö.’nün de alkollü olduğu belirlendi.

• Mehmet Buyruk Caddesi Battalgazi Öğrenci Yurdu yanında 03.30 sıralarında 51 yaşındaki G.A.İ. yönetimindeki 44 T 0202 plakalı taksi ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince, yol kenarında park halinde olan T.Ö.’ye ait 44 DD 049 ve M.A.’ya ait 44 FZ 747 plakalı otolara çarparak hasara yol açtı ve bu arada kendisi ile takside bulunan E.A. yaralandılar.

• Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde Ö.G. yönetimindeki 34 DPN 96 plakalı oto ile giderken aniden önüne çıkan 6 yaşındaki R.A. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesinde M.T. yönetimindeki 44 KE 821 plakalı otonun çarptığı 3 yaşındaki Y.C. adlı çocuk yaralandı.

• Zafer Mahallesi Okul Sokakta bayan sürücü N.A. yönetimindeki 44 KA 942 plakalı oto ile N.D. yönetimindeki 44 KL 317 plakalı oto çarpıştı. Kaza sırasında 942 plakalı araçta bulunan 76 yaşındaki H.A. yaralandı.

• İstasyon Virajı’nda M.B. yönetimindeki 44 KY 311 plakalı motosikletle İnönü Caddesi yönünden gelirken, motosikleti devirdi ve yaralandı.

• Eski Terminal Caddesi’nde K.G. yönetimindeki 44 AT 184 plakalı oto ile M.A. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı, M.A. yaralandı.

• Hasanbey Caddesi’nde Ö.K. yönetimindeki 44 KL 895 plakalı oto aniden yola çıkan 10 yaşındaki İ.C. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Belediye önünde M.T. yönetimindeki 34 DJY 44 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 14 yaşındaki S.B.A.’ya çarpıp yaralanmasına yol açtı.

• Atatürk Caddesi Akbank önünde parkeden Ö.K.’ye ait 34 BM 2089 plakalı otomobilin kapısının açılmasıyla o sırada bisikletiyle geçmekte olan 22 yaşındaki E.D.’nin kapıya çarptığı ve yaralandığı bildirildi.

• E.A. adlı şahıs 15.45 sıralarında yönetimindeki 44 H.C. 131 plakalı otoyla Şehir Mezarlığı’na doğru giderken Yeşiltepe’deki Askeri Hastane önünde aşırı hız yüzünden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti ve oto hastanenin duvarına çarptı. Yaralanan sürücü Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

• Gece yarısından sonra 02.00 sıralarında İnönü Üniversitesi kampusundeki yüzme havuzu yönünden kampus merkezine doğru gitmekte olan 18 yaşındaki Utku Özdeş yönetimindeki otomobil, suni çim futbol sahası önünde aşırı hız sonucu yoldan çıkıp takla attı. Kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan 18 yaşındaki Tuğberk Önal ve 17 yaşındaki Harun Ekmekyapar yaralandılar.

• Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan Kutbeddin Çemrek yönetimindeki oto, Yukarıulupınar Çayırdüzü mevkiinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafındaki toprak alana çarptı. 08.50 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan Melihe Çemrek ve Mülkiye Tümin yaralandılar.

• Malatya’dan Arapgir yönüne gitmekte olan Mahmut Ergut yönetimindeki oto, 75. kilometre Arguvan Bahçeli köyü yol ayrımında, mıcır zemin nedeniyle takla attı. Kazada sürücü Mahmut Ergut ile Aydan Ergut yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız