SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 4 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Yeşilyurt Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan S.M. idaresindeki 35 YZ 348 plakalı otomobili ile M. E.Y. yönetimindeki 68 FE 748 plakalı araç çarpıştı. Kazada S.M.,V.C.M.,F.M. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SULAMA KANALINA DÜŞTÜ
Malatya’da bir otomobilin başka bir araca çarparak sulama kanalına düştü. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, 12.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Cemal Gürsel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gönültaş Caddesi üzerinde seyir halinde olan U.P. yönetimindeki 44 ADM 896 plakalı otomobil M.B. idaresindeki 44 EP 734 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra yol kenarındaki sulama kanalına düştü. Kazada U.P. (20) yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatian (3 ay önce)
    Siyah cam filmi görüşü ve dikkati düşürerek trafiği tehlikeye atıyor. Dikkat edin kazaların %90 ında siyah cam filmi var. Bence milli güvenlik sorunu. Akşam bunlar önünü göremeyip gidip bi de aşırı kör eden beyaz ışık taktırıyor yolda yürüyemezsiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kardes yalnız yorum yaptıgın yer arabanın ön camı degil..resimdeki arka cam ön cam filmi yasak ve cezası var..ikici defa da hemceza hemde baglaması
    %100
    %0
    Yanıtla
  • arka cama bak , ordan bile arkayı göremez. Malatya'da %80i siyah camlı zifiri karanlık adam kemer takmayayım, telefonla konuşayım sigaramı içeyim keyfini düşünüyor, hiçbir faydası olmayan bir uygulama.Karşıdan bakıyorsun arabada sürücü var mı, çocuk mu sürüyor seni görüyor mu belli değil.Tamamen yasaklanması lazım.
    0
    0
    Yanıtla